Göztepe Teknik Yöneticisi El Maestro: Ümidimizi hiç bir vakit kaybetmedik

Atletizm

Global Mod
Global Mod
Göztepe Teknik Yöneticisi Nestor El Maestro, ”Önemli olan nokta biziz. Birbirimize inanmayı bırakmadık. Kuvvetli vakit içinderda bile, puan tablosunda aşağılarda olduğumuzu gördüğümüzde bile güzel sonuçlar almaya inanmayı bırakmadık. Ümidimizi hiç bir vakit kaybetmedik” dedi.

Harika Lig’in 9’uncu haftasında Göztepe deplasmanda Kasımpaşa’yı 2-1 mağlup etti. 4 haftalık ortanın akabinde 3 puan sevinci yaşayan İzmir takımında teknik yönetici Nestor El Maestro basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Dilek ve istek noktasında hayli âlâ olduklarını belirten El Maestro, ”Bugün ekip olarak 2 noktada epeyce yeterliydik. Bilhassa dilek ve istek. Bunun dışında de epeyce koşup, uğraş ettik. Düzgün bir çaba ortaya koyduk. İkili çabalarda fazlaca uygunduk. Tempo ve oyun karakteri yeterli olunca her vakit kazanabilirsiniz. Bugün de ekip olarak en yeterli yaptığımız şey buydu ve galibiyeti aldık” sözlerini kullandı.

”OYUNA daha sonraDAN GİRENLER YETERLİ PERFORMANS SERGİLEDİ”

Oyuna daha sonradan dahil olan oyuncuların yeterli performanslar sergilediğini söyleyen El Maestro, ”Trabzonspor maçında farklı bir gruba karşıya oynayacağız. Bu bahse net bir verecek düzeyde değiliz. Kalite farkı olacak. O maçtaki taktiğimizi 3-4-3 mü yoksa 4-4-2 mi olacak tam olarak söyleyemem. Teknik yöneticiler bir ekibi devraldıklarında 6 hafta neyin daha düzgün olacağını görmeye çalışırlar. Ben de bu süreci yeni yaşıyorum. Ekip üzerinde yeni şeyler deneyip, manaya fırsatı anca yakalayabildik. Âlâ bir ekibimiz var. Alana karakter koyan bir ekip vardı. Bugün daha sonradan oyuna giren oyuncular fazlaca düzgün performanslar sergiledi. bu türlü devam edersek yeterli şeyler olacağına eminim” halinde konuştu. Deneyimli hocanın açıklamalarının devamı şöyle:

”ÜMİDİMİZİ HİÇBİR VAKİT KAYBETMEDİK”

”Futbolda her vakit denetim edebileceğiniz şeyler için çalışırsınız. Saha içi tertip, sistem üzere. Lakin oyuncuları hissel manada değiştirmek zordur. Burada talih faktörleri de vardır. Her iki grupta ortasında bunlar kuvvetli şeylerdir. Burada değerli olan nokta biziz. Birbirimize inanmayı bırakmadık. Kuvvetli vakit içinderda bile, puan tablosunda aşağılarda olduğumuzu gördüğümüzde bile düzgün sonuçlar almaya inanmayı bırakmadık. Ümidimizi hiç bir vakit kaybetmedik”