Göksel Gümüşdağ’dan Pizzi ve Trezeguet sorusuna karşılık

Atletizm

Global Mod
Global Mod
Başakşehir Lideri Göksel Gümüşdağ, Fenerbahçe maçının akabinde yaptığı açıklamada transfer sorusuna cevap verdi.

Spor Toto Harika Lig’in 24’üncü haftasında Medipol Başakşehir deplasmanda Fenerbahçe’yi 1-0 mağlup etti. Müsabakanın akabinde Başakşehir Lideri Göksel Gümüşdağ, çabayı kıymetlendirdi.

Deplasmanda alınan 3 puanın kendileri için epeyce kıymetli olduğuna dikkat çeken Göksel Gümüşdağ, “Başta Emre hoca olmak üzere tüm oyuncu kardeşlerimizi tebrik ediyorum. Hoş bir uğraş oldu. Başakşehir’e yakışan bir çaba gösterdiler. Geçen haftalarda 1,2 bahtsız yenilgimiz oldu. Tüm grup arkadaşlarımızın, kıymetli gayretleri var. Futbolda her türlü sonuç olabiliyor. Deplasmanda galip gelmek bizim için değerliydi. Artık Başakşehir her vakit tepeyi zorlayan, tepe yarışının ortasında olan, Avrupa’yı zorlayan, şampiyon olmuş bir kadro. İnşallah sonuna kadar devam edeceğiz” diye konuştu.

“PİZZİ VE TREZEGUET AÇIKLAMASI”

Benfica’nın Portekizli oyuncusu Pizzi ve Trezeguet transferleri sorulan Göksel Gümüşdağ, kelamlarını şöyleki noktaladı:

“Trezeguet, Mısır ile finale kaldı. ötürüsıyla o salı günü burada olur diye düşünüyorum. Benficalı oyuncu Pizzi ile de görüşmelerimiz devam ediyor. İnanıyorum ki sonuca götüreceğiz.”

“BAŞAKŞEHİR HER VAKİT ŞAMPİYONLUĞU ZORLAYAN BİR TAKIM”

Corona virüsüne yakalanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’a geçmiş olsun dileklerini ileten Göksel Gümüşdağ, “Bugün maçtan evvel haberimiz oldu. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Hanımefendinin Kovid olduğunu duyduk. Allah’tan şifa diliyoruz. Bir an evvelden inşallah sıhhatlerine kavuşurlar. Durumunun uygun olduğunu öğrendik. Başakşehir ailesi olarak bir defa daha acil şifalar diliyoruz. Başakşehir her vakit şampiyonluğu zorlayan bir grup. Daha önümüzde epey sayıda maç var. 3 puanlı sistemde; 5, 10, 15 puan kapanabilecek farktır. Geçmişte biz 8 puandan şampiyonluğu verdik. ötürüsıyla, tepeyi, şampiyonluğu zorlayan, yarışın ortasında olmak istiyoruz. Birincilik de ikincilik de amaçlarımızdan birisi” sözlerini kullandı.