Gisele Bündchen’den Tom Brady’ye rest: Ya futbol ya da ben!

Atletizm

Global Mod
Global Mod
Emekli ve ünlü model Gisele Bündchen’in NFL’in efsanesi olan eşi Tom Brady’nin emeklilik sonucunda başrol oynadığı tez edildi! Bündchen, 44 yaşındaki Brady’nin sıhhatinden telaş etmesi niçiniyle yıllardır baskı yaptığı açıklandı.

NFL’in (Amerikan Ulusal Futbol Ligi) en güzeli olarak kabul edilen Tom Brady, 22 yıllık mesleğini 1 Şubat’ta yaptığı açıklamayla noktaladığını duyurdu.

44 yaşındaki Brady, son olarak Tampa Bay Buccaneers forması giyiyordu. 15 sefer all-star seçilen Amerikalı efsane, 7 Üstün Bowl şampiyonluğu yaşadı.

GISELE BUNDCHEN REST ÇEKTİ

Brady’nin 2009 yılında evlendiği eski Brezilyalı model Gisele Bündchen’in eşine rest çektiği argüman edildi. Amerika’da yayın yapan bir magazin mecmuasının haberine göre; Bündchen, Brady’ye “Ya futbol ya ben” dedi.

Eşinin 44 yaşında olması ve Amerikan Futbolu’nun epeyce sert olması niçiniyle çekindiği belirtilen Bündchen’in, artık emeklilik hayatını yaşamak istediği için eşine baskı yaptığı açıklandı.

Mecmuada bir kaynağa dayandırılarak yer alan kelamlar şöyle; “Bündchen, neredeyse 6 yıldır her gün bırakmasını istiyordu. Tom bir şey söyleyip, öbür bir şey yapıyordu. Bırakma konusunda epey kararsızdı.”

Brady ise emeklilik sonucunı açıklamadan evvel katıldığı bir podcast yayınında, “Durum, benim ne istediğimle alakalı değil, bir aile olarak ne istediğimizle alakalı. Ailemle epeyce fazla vakit geçireceğim ve gelecekte neler olacağını goreceğiz” sözlerini kullanmıştı.

EMEKLİLİK HAYATI MIAMI’DE

NFL efsanesi Tom Brady, mesleğine nokta koyduktan daha sonraki yeni ömrünü Miami’deki yeni malikanesinde geçirmeye hazırlanıyor. Miami’nin ‘Milyarderin Sığınağı’ diye bilinen bölgesinde yer satın alan Brady’nin arsayı 18 ay evvel 17 milyon dolara satın aldığı tez edildi.