Galatasaray’da istifa karmaşası! Rezan Öpözdemir ‘yönetimde kalacağım’ demişti…

Atletizm

Global Mod
Global Mod
Galatasaray’da bakılırsavlerinden istifa eden idare heyeti üyeleri Rezan Epözdemir ve Köksal Meşhur’un yerine gelen isimler aşikâr oldu. Ayrıyeten Rezan Epözdemir’in Sportif A.Ş’deki misyonundan ayrıldığını fakat idare şurasında devam edeceğini açıklamasına karşın, sarı kırmızılı kulüpten farklı bir açıklama geldi.

Galatasaray Kulübü İdare Kurulu’nda yaşanan istifa zelzelesinin akabinde sarı kırmızılı takımdan resmi bir açıklama geldi. Lider Yardımcısı ve Sportif A.Ş. nazaranvlerinden istifa ettiğini söyleyen Rezan Epözdemir, idare heyetindeki bakılırsavini sürdüreceğini açıklamıştı. Lakin, Galatasaray Kulübü’nün yaptığı duyuruda, Rezan Epözdemir’in ve Köksal Ünlü’nün hem bakılırsavlerinden birebir vakitte tüm idare heyeti üyeliklerinden istifa ettikleri açıklandı.

Düzenlediği basın toplantısıyla istifasına ait konuşan Epözdemir, “Galatasaray Sportif AŞ’de atanmıştım. Galatasaray Spor Kulübü Derneği İdare Heyeti’nde ise seçildim. Galatasaray Spor Kulübü Derneği İdare Konseyi’ndeki hiç bir nazaranvimden istifa etmiyorum. Sportif AŞ’deki bakılırsavlerimden istifa ettim. Dernekten istifa etmedim. Seçilerek geldiğimiz bir vazifeye saygısızlık etmiyorum” sözlerini kullanmıştı.

İşte Galatasaray’dan yapılan o açıklama:

“Galatasaray Spor Kulübü Derneği Lider Yardımcısı ve Galatasaray Sportif A.Ş. Lider Vekili Sayın Av. Dr. Rezan Epözdemir 15 Aralık 2021 tarihinde ve Galatasaray Spor Kulübü Derneği Genel Sekreteri Sayın Köksal Ünlü 16 Aralık 2021 tarihinde bu misyonlarından ve tüm idare şurası üyeliklerinden istifa ettiklerini beyan etmiş ve tarafımıza bildirmişlerdir.

İdare Heyetimizin bilaistisna ortak görüşü ile ve Tüzüğümüz uyarınca Galatasaray Spor Kulübü Derneği İdare Şurası yedek üyelerinden Sayın İbrahim Reha Keskin ve Sayın Ahmet Ozan Şener İdare Konseyi üyesi olarak nazaranv alacaklardır.

Sayın İbrahim Reha Keskin’e ve Sayın Ahmet Ozan Şener’e yeni nazaranvlerinde muvaffakiyetler dileriz.

Kamuoyuna hürmetlerimizle duyururuz,

Galatasaray Spor Kulübü İdare Kurulu”