Futbolcularına ‘eşek’ diyen lider isyan etti: ‘Asıl eşek benmişim’

Atletizm

Global Mod
Global Mod
TFF 2. Lig kadrolarından Tarsus Antrenman Yurdu’nun Lideri Şahin Kırbıyık, Uşak’la oynadıkları müsabakanın akabinde yaptığı paylaşımın yanlış anlaşıldığını söylerken “Asıl eşek benmişim” sözlerini kullandı.

TFF 2. Lig takımı Tarsus Antrenman Yurdu’nun Lideri Şahin Kırbıyık, Utaş Uşak’la 1-1 birliktee kaldıkları maçtan daha sonra toplumsal medyadan yaptığı “Eşek alsam kargo kurardım. Bunlar eşek mi, inek mi? Yedikleriniz haram olsun” paylaşımının yanlış anlaşıldığını söylemiş oldu. Gelen yansılar üzerine Radyospor’a konuşan Lider Kırbıyık, “Asıl eşek benmişim, futbol bölümüne girdim. 30 milyon lira harcadım, pişmanım” dedi. Ligde 6 maç sonunda 8 puan toplayabilen Tarsus Antrenman Yurdu 11. sırada yer alıyor. İşte Lider Kırbıyık’ın yaptığı açıklamalar:

“BENİ TONGAYA DÜŞÜRDÜLER”

“Türkiye Profesyonel Futbolcular Derneği(TPFD)’nin açıklaması beni zerre kadar ilgilendirmiyor. söylemiş olduklerimin de gerisindeyim. Beni tongaya düşürdüler, Antalya’dan Tarsus Antrenman Yurdu lideri oldum. Bunu tekraren da söylemiş oldum; ben futboldan anlamam. Kayseri’de bir kelam vardır; eşeğe yeşil gözlüğü takarlar, samanı ot diye yedirirler. Maalesef bize samanı ot diye yedirdiler. Benim isyanım bunu yapanlara. 30 milyon TL para harcadım. Keşke Tarsus’a mandıra kursaydım da halka ücretsiz süt verseydim. Benim imam biroldukça insanaydı, futbolculara değildi. Lakin Türkiye’de inek de eşek de oldukcamuş. Telaffuzlarım farklı yerlere çekildi.”

“TÜRKİYE’DE BAYAĞI EŞEK VE İNEK VARMIŞ”

“Biz dereyi görmeden paçayı sıvadık. Dönem öncesinde maksadımızı şampiyonluk olarak belirledik. 2 ay evvelden önüme transfer listesi verildi, istenilen bütün isimleri transfer ettik. Futbolcularımız da transfer edildiği fiyatın hakkını vermeli. 30 milyon TL’yi almamak şartıyla memleketime bağışladım. Ben salak mıyım? Beş yıldızlı otel ayarında tesis yaptım. Benim ima ettiğim şahıslar eşek ya da inek değilmiş, Türkiye’de sıradan eşek ve inek varmış”

“ŞAMPİYONLUK KELAMIM VAR”

“Ben Tarsus’a bir yemin ettim. Ben para peşinde değilim. Tarsus’uma feda olsun. Ben yemin ettiğimde onu yerine getirmeliyim. Benim Tarsus’a verilmiş şampiyonluk kelamım var. Pişman mıyım? Evet pişmanım. Keşke Tarsus Antrenman Yurdu’na değil de Tarsus’a mandıra kurarak takviye olsaydım. Asıl eşek benim. niye lider oldum?”