Fenerbahçe’ye mektup yollayan öğrencilere Lider Ali Koç’tan jest

Atletizm

Global Mod
Global Mod
Fenerbahçe’ye mektup yollayan öğrencilere Lider Ali Koç’tan jest. Öğrencilerin kulüplere gönderdiği mektuba Fenerbahçe Kulübü’nden karşılık geldi.

Malatya’da Bostanbaşı ilkokulu öğrencilerinin Fenerbahçe Kulübü’ne yazdığı mektup daha sonrası Lider Ali Koç’un talimatı ile öğrencilere Fenerbahçe forması ve top gönderildi. Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde bulunan Bostanbaşı İlkokulundaki 2-F sınıfı öğrencileri, sınıf öğretmenleri sakine Karagöz’ün de takviyesi ile futbol kulüplerine mektup yazdılar. Gelişen teknolojiye karşın mektubun hala bedelli olduğunu göstermek gayesiyle yapılan çalışmada Fenerbahçe Spor Kulübü’ne de mektuplar yazıldı.

Kısa mühlet daha sonra öğrencilerin mektubunun ulaştığı Fenerbahçe’de Kulüp Lideri Ali Koç, öğrencilerin bu davranışına karşılık forma ile bir arada voleybol ve futbol toplarını öğrencilere gönderdi.

Bu aktifliği derslerine renk katmak hedefiyle yaptıklarını da söz eden Sınıf Öğretmeni Sakine Karagöz, “Mektubun süratle gelişen teknolojinin geliştiği dünyada pahasını yitirmediğini göstermek maksadıyla bir çalışma yaptık. Sağ olsunlar Fenerbahçe Kulübü Lideri Ali Koç ve idare şurası üyeleri mektuplarımıza geri dönüş vererek her bir öğrencimize forma ve top gönderdi. Onlara bu hassaslıkları için teşekkür ediyorum. Umarım Harika Lig’de de bütün maçlarda hoş sonuçlar alırlar. Zira benim öğrencilerimin kalplerine dokundular, çocuklarımız hayli sevindi” halinde konuştu.

Minik öğrencilerde kendilerine forma gönderen Fenerbahçe’ye ‘Ali Koç Lider Fenerbahçe Şampiyon’ sloganları ile teşekkür ettiler. Öte yandan Lider Ali Koç, tarafınca öğrencilerin mektubuna karşılık gönderilen mektupta ise şu tabirlere yer verildi.

“Dünyayı tesiri altına almış olan bu pandemi kapsamında ne güç koşullarda eğitim vermeye çalıştığınızın farkındayım. Bu süreçte çocuklara moral ve motivasyon maksatlı yapmış olduğunu her türlü çalışmayı da takdirle karşılıyorum. Biz de Fenerbahçe Spor Kulübü olarak bizlere mektup gönderen minik taraftarlarımıza birer adet forma yaptık. Hasta olup da mektup yazamayanları da unutmadık. Umarız bu biçimdelikle bu güç misyonlarınızda siz bir nebzede olsa katkımız olur. Hepsinin yanaklarından öper eğitim öğretim hayatlarında muvaffakiyetler dileriz”