Fatih Terim: İnanın bana, kimilerimiz jetlag oldu

Atletizm

Global Mod
Global Mod
Muhteşem Lig’in 2. haftasında Hatayspor’u geriye düştüğü maçta 2-1 mağlup eden Galatasaray’da teknik yönetici Fatih Terim, çabayı yayıncı kuruluşta kıymetlendirdi.

Fatih Terim’in maç sonu kelamları şu biçimde;

– 1-0 mağlup başladık maça. Geriye dönüşümüz âlâ oldu. Birinci yarı fazlaca gol kaçırdık. 75 dakika hangi planımız var ise, onu oynamaya çalıştık ve de âlâ oynadığımızı düşünüyorum. İkinci santrforu ve Ömer Bayram’ı alınca B planını oynamaya başladık.

– Epeydir duran toplardan gol atmıyorduk. Bugün galip gelmesi gereken grup Galatasaray’dı aslına bakarsanız.

– İnanın bana, kimilerimiz jetlag oldu. İskoçya, Giresun, Danimarka ve İstanbul… Üç günde bir oynuyoruz. Buna karşın bu grup 75 dakika bu oyunu oynuyorsa galibiyet hakkı demektir. Oyuncularımı tebrik ediyorum, pes etmediler. Daha da güzel oyunlar oynayacağız. Bugünün 3 puanı pahalı 3 puan.

– kimi vakit duran toplardan, kornerlerden olabilir goller lakin kıymetli olan galip bitirmek. Biroldukca şut attık, ortalar yaptık, atak yaptık; bence hoş bir maç oldu.

– Bir de Olimpiyat Stadı, ruhsal olarak sıkıntı. Rüzgar bir oraya esiyor, bir buraya esiyor. İki grup için de geçerli bu tabi. Fakat koş koş bitmiyor üzere sanki!

TRANSFER KELAMLARI

– Galatasaraylılar merak etmesin. Morutan ve başkaları, Galatasaray’ın ileriye dönük planlarında yetenekli oyuncular var. Morutan’ı beğendiğimi daha evvelden söz etmiştim, Steaua Bükreş lideri da gerekli biçimde açıklamalar yapıyor. Taraftarlarımız transfer konusunda rahat olsun. Birinci ağızdan haberi veririz.