Fatih Özgökçen: Grubumla gurur duyuyorum

Atletizm

Global Mod
Global Mod
Konyaspor Lideri Fatih Özgökçen, Beşiktaş maçının akabinde yaptığı açıklamada grubuyla gurur duyduğunu söylemiş oldu.

İttifak Holding Konyaspor Lideri Fatih Özgökçen, ligin birinci yarısının son haftasında Beşiktaş’ı 1-0 mağlup ettikleri maç daha sonrası açıklamalarda bulundu.

Lider Özgökçen, 90 dakika uğraş eden grubuyla gurur duyduğunu söyleyerek, “Sezonun birinci yarısını tamamladık. Dönem başından beri daima çaba edecek bir ekip oluşturma çabası içerisindeydik. Tahminen mağlup olabiliriz, galip gelebiliriz, birliktee de bitebilir ancak Konyaspor futbol kadrosu 90 dakika boyunca uğraş edecek bir ekip olacak dedik. Hamt olsun ki bugün 19uncu maç daha sonrasında görüyoruz ki; puan, galibiyet tabi bunlar hoş şeyler. Bunları bir tarafa bırakın lakin ben 90 dakika gayret eden, oyunu alma dileği içerisinde olan bir ekip oluştuğu için grubumla, teknik takımımızla hepsiyle gurur duyuyorum. Çaba azminin bir kararı olarak bugün de Konyaspor tahminen tarihinde birinci kere ikinci sırada, öndere 7 puan yakınlıkta, 3’üncü sıradaki ekipten 6 puan uzakta olarak ligin birinci yarısını sonlandırdı. İnşallah ufak, tefek destekler yapabiliriz. Hocamızın elimize ulaşan bir raporu var, ona nazaran bakacağız. Tahminen destek de gerekmeyebilir. sonucu idare heyetimizle vereceğiz. İkinci 19 maçı da, bu türlü uğraş ederek ligi en âlâ yerde bitirme dileği içerisindeyiz. Futbol skora dayalı bir oyun. Kazandığınız vakit kesinlikle memnun olursunuz. Beşiktaş üzere ülkemizin güzide ekiplerinden birisini mağlup ettiğiniz vakit, ister istemez bir sevinç oluşuyor. Tabi ki şu anda herkes mutlu” sözlerini kullandı.