Erling Haaland için Real Madrid açıklaması

Atletizm

Global Mod
Global Mod
Bundesliga kadrolarından Borussia Dortmund’un CEO’su Hans Joachim Watzke, Real Madrid’in Norveçli futbolcu Erling Haaland’a olan ilgisine dair net bir açıklama yaptı.

Avrupa devlerinin radarındaki Borussia Dortmund’lu Erling Haaland için Alman takımından dikkat cazibeli bir açıklama geldi. Dortmund CEO’su Hans Joachim Watzke, Real Madrid’in Haaland ile ilgilendiğini doğruladı.

Bilindiği üzere Norveçli futbolcu, 75 milyon euro’luk fesih hususu yardımıyla yaz ayında Bundesliga grubundan ayrılabilir. Fakat yıldız forvetin geleceği şimdilik belirsizliğini koruyor. Savlar hakkında konuşan Watzke şu sözleri kullandı:

“İLGİLENDİKLERİ BİR GERÇEK”

“Nereye gidersem gideyim herkes benimle Haaland hakkında konuşuyor. Emin olduğum tek şey Real Madrid’in onunla fazlaca ilgilendiği. Onların haricinde 25 grup daha sayabilirim. Ancak Real Madrid’in ilgilendiği üzere bir gerçek var.”

“BENCE BUNDESLIGA’DA KALABİLİRDİ”

“Belki sarfiyat lakin burada kalabilir de. Birkaç gün evvel Mino Raiola (Haaland’ın menajeri) ile hoş bir sohbetim oldu. Telefonda çok samimiydi. Önümüzdeki haftalarda kesinlikle bir görüşme daha yapacağız. Odak noktası Haaland’ın gelişimi. Lewandowski’de olduğu üzere, sonunda Şampiyonlar Ligi’ni kazanacaksa Erling ile gurur duymak isterim. Şahsi niyetim, bence Bundesliga’da biraz daha uzun mühlet kalabilirdi. Raiola zeki bir adam, ne yaptığını biliyor.”

KLOPP’UN DORTMUND’A DÖNÜŞÜ

Öte yandan Jurgen Klopp’un Dortmund’a dönüş ihtimali hakkında konuşan Watzke, şöyleki konuştu: “Eğer istiyorsa, her vakit dönebilir. Fakat artık bir antrenör olarak değil, bu epeyce açık. Rastgele bir noktada Dortmund ailesine dönmek istediğini hissederse, tüm kapılarımız açık. Sonsuza kadar teknik yönetici olmak istediğini sanmıyorum. Lakin bir noktada ‘Hey, antrenörlük mesleğimi bitirdim lakin kulüpte bir şeyler yapmak istiyorum’ derse olabilir. Lakin bu mümkünlük hayli düşük.”