Erdal Bahçıvan İSO Başkanlığı’na bir daha aday olduğunu deklare etti

Mihriban

Global Mod
Global Mod
Çalışma arkadaşlarından ve görüşlerine hep kıymet verdiği İSO topluluğundan gelen tekliflerin yanı sıra, biroldukca kademesinde bakılırsav aldığı İSO’ya karşı duyduğu sorumluluk şuuruyla Başkanlık vazifesine bir daha aday olma sonucu aldığını belirten Erdal Bahçıvan, şu açıklamada bulundu:

“Dün (2 Kasım Çarşamba) yapmış olduğumuz İSO Meclis ve Meslek Komiteleri seçimleri kararında 2018-2022 çalışma devrimizi tamamladık. bu vakitte bir arada çalıştığımız İSO İdare Heyeti, Meclis Başkanlık Divanı, Meclis Üyeleri, Meskom Üyeleri, İSO üyesi sanayicilerimize ve tüm faaliyetlerimizi bir arada yaptığımız Genel Sekreterliğimize, çalışma arkadaşlarımıza fazlaca teşekkür ediyorum. Öncelikle 2022-2026 çalışma periyodunda vazife yapacak Meclis ve Meslek Komiteleri Üyelerimizin seçimini huzurlu bir atmosferde yaptığımızı tabir etmek isterim. Sanayicilerin her zamanki olgunluğu ve dostluğuyla, İSO’nun geleneklerine, birikimine yakışan, demokratik bir seçim yaşadık. Eski periyotta nazaranv yapmış arkadaşlarımıza teşekkür ederken, ortamıza yeni katılan arkadaşlarımızı kutluyor, muvaffakiyet dileklerimle bir arada hepsine beğenilen geldiniz diyorum. Yeni periyotta misyon yapacak tüm sanayicilerimizin hem kendi kesimleri hem endüstrimiz ve birebir vakitte İSO için bir evvelki devirlerde olduğu üzere bundan daha sonra da sanayi odamızın kültürüne ve kıymetlerine bağlı bir çalışma ortamını oluşturacaklarına samimiyetle inanıyorum.”

Erdal Bahçıvan, 8 Kasım Salı günü yapılacak olan İSO İdare Konseyi Başkanlığı seçimlerinde bir daha Lider adayı olduğunu vurgulayarak şunları söylemiş oldu:

“Seçim takvimi doğrultusunda gelecek hafta İdare Konseyi ve öteki organlarımızın seçimleri olacak. Bu vesile ile İSO İdare Heyeti Başkanlığına aday olduğumu hem topluluğumuz ve birebir vakitte kamuoyunun dikkatine sunuyorum. Ümit ediyorum, 8 Kasım Salı günü yapacağımız seçimlerimizi de bir daha Odamızın geleneklerine yakışır bir olgunlukta gerçekleştireceğiz. bu biçimdece seçim takvimini ve sorumluluğunu tamamlamış olacağız. Dün yapılan seçimler üzere, 8 Kasım’da yapacağımız İdare Konseyimiz ve öteki organ seçimlerimizin de ülkemize ve sanayi topluluğumuza güzel olmasını diliyorum.”

Yatırım tavsiyesi içermez.