Engin Koyun’dan Mustafa Reşit Akçay itirafı

Atletizm

Global Mod
Global Mod
Kocaelispor Lideri Engin Koyun, Adanaspor ile oynanacak kupa maçı öncesinde yaptığı açıklamada Teknik Yönetici Mustafa Reşit Akçay ile ilgili bir itirafta bulundu.

Kocaelispor’da Lider Engin Koyun, Menemenspor maçından daha sonra istifası gündeme gelen ve istifayı düşüneceğini söyleyen Mustafa Reşit Akçay ile ilgili, “Mustafa Hoca istifasını sundu, ben kabul etmedim. Uzun vadeli planlar yaptık. Geçen yıl sıkıntı kurallarda bu kadrosu şampiyon yapan hocamızla, bu sezonki birkaç puan kaybından dolayı yolları ayırmak gerçek olmaz diye düşünüyorum” biçiminde konuştu.

Mustafa Reşit Akçay’ın bakılırsavi başında olduğunu tabir eden Lider Engin Koyun, “Takımlarda vakit zaman bu çeşit kaotik maçlar olabiliyor. Ancak biz büyük bir topluluk olduğumuz için muvaffakiyete odaklıyız. Buradaki puan kaybı o gün kaygıya sebep oldu. Ben inanıyorum gruba. bakılırsaceksiniz ki bu kadro hak ettiği yerlere bu grupla gelecek. Her berbat gidişte hoca giderse, idare giderse yeni bir şeye tahlil olmaz. Bunların bir plan, program dahilinde olması gerektiğini düşünüyorum. Döneme yönelik amaçlarımız var. O yüzden sabırlı olmamız ve hocamıza güvenmemiz gerekiyor. Her seferinde hoca değişikliği hem kulüplere mali olarak ziyan verir birebir vakitte plansızlık ortaya çıkarır. Mustafa Reşit Akçay’ın kalitesi tartışılır mı? Dünü unutmamak lazım. Dün en sıkıntı kurallardaki muvaffakiyetleri da hocamızla yaşadık” dedi.

“MANİSA KAMPIYLA KENETLENECEĞİZ”

Grubun devre ortasına kadar play-off çizgisinden uzaklaşmamasının değerli olduğunu vurgulayan Lider Engin Koyun, kupada oynanacak olan Adanaspor maçından daha sonra da grubun Manisa’da kampa gireceğini söylemiş oldu. Koyun, “Önümüzde kupa maçıyla birlikte 5 maçımız var. 5 maçla ilgili planlarımız var. En âlâ puanla tamamlamayı düşünüyoruz. En azından içerideki maçları alıp dışarıdaki maçları kaybetmemek istiyoruz. Bunu başarabilirsek play-off’tan uzaklaşmayacağız. Her vakit dediğim üzere biraz daha sabırlı olmak lazım. Bu ligde her grup birbirini yeniyor. Ligde epey ön plana kadro yok denebilecek kadar ortaya çıktı. Grup bu hafta itibariyle kente dönmeyip Manisa’da kampa girecek. Bu kampla birlikte inşallah kenetleneceğiz” tabirlerini kullandı.