Edin Visca’nın imza merasiminde forma pazarlığı

Atletizm

Global Mod
Global Mod
Trabzonspor’da, Medipol Başakşehir’den transfer edilen Edin Visca için Lider Ahmet Ağaoğlu’nun da iştirakiyle imza merasimi düzenlendi. Lider Ağaoğlu ile Edin Visca içindeki forma pazarlığı gülüşmelere niye oldu.

Trabzonspor’un, Başakşehir’den renklerinde bağladığı Visca için Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde imza merasimi düzenlendi.

Merasimde konuşan Lider Ahmet Ağaoğlu, “11 yıldır ülkemizde forma giyen Edin Visca’nın gelişmeninde fazlaca büyük hisse sahibi olan ve transfer sürecinde bize her türlü kolaylığı sağlayan Başakşehir idare heyetine, bedelli lideri Göksel Gümüşdağ’a, perde ardında bu transferin gerçekleşmesi için efor harcayan kıymetli asbaşkanımız Ertuğrul Doğan’a, Başakşehir CEO’su Mustafa Eröğüt, idare heyeti üyeleri Mustafa Saral ve Ömer Ayvacı ile oyuncumuzun menajerlerine teşekkür ediyorum” dedi ve kelamlarına şöyleki devam etti:

“TRABZON FUTBOLU FARKLI YAŞAR”

“Edin Visca her insanın tanıdığı, takdir ettiği, uzun yıllardır ülkemizde top oynayan, efendiliği, centilmenliği ve performansıyla insanların gönlünü kazanan kıymetli bir oyuncumuz. Kendisine ‘hoş geldin’ diyorum. Çok büyük bir ailenin içerisine girmiş bulunuyor. Trabzon, futbolu biraz farklı yaşar. Sabah Trabzonspor’la gözümüzü açar, futbolla yaşarız ve bir daha bu türlü yatağa yatarız. Trabzonspor hayallerimizi bile kapsayan bir kavram, bir olgudur. Futbolun ve sporun her şey olduğu bir kent burası. hem de son derece tutkulu, kulübünü ve oyuncusunu bağrına basan, kendinden ve ailesinden bir kesim olarak kabul eden bir yer.”

“İNŞALLAH JÜBİLESİ NASİP OLUR”

“Visca da bu heyecanı yaşamak istediğini söylemişti. Kadromuza güç katacağına inanıyorum. Kulübümüzün gayesi yalnızca şampiyonluk yahut şampiyonluklar değil. Allah kısmet ederse hem şampiyon birebir vakitte örnek olmak istiyoruz. İnşallah Visca’nın jübilesini de Trabzonspor’da yapmak nasip olur.”

“EN KIYMETLİ ROL VISCA’NIN”

Visca’ya, transfer sürecinde kararlı tutumu için de teşekkür eden Lider Ahmet Ağaoğlu, şunları söylemiş oldu:

“Transferde en kıymetli rolü Visca oynadı. Çok dilekli ve istekliydi. Çok hakikat bir kulübe geldi. Yaklaşık olarak 45-60 gün süren bir transfer süreci oldu. Futbol kamuoyunun beklediği bir transferi hayli şükür selametle neticelendirdik.”

VISCA: “YILLARDIR BENİ İSTİYORLARDI”

Bordo-mavili gruba transfer olduğu için fazlaca memnun olduğunu vurgulayan Visca ise, şu sözleri kullandı: “Trabzonspor topluluğu yıllardır beni istiyordu. En sonunda bu transfer gerçekleştiği için liderimiz Ahmet Ağaoğlu’na teşekkür ediyorum. Başakşehir’de hocamızla ve Göksel Başkan’la görüşerek bu transfer için müsaade aldım. Başakşehir’de birfazlaca şeyi yaşadığımı belirterek Trabzonspor’a gidip yeni şampiyonluklar yaşamak istediğimi söylemiş oldum.”

“BUNU BİRİNCİ GÜN GÖRDÜM”

“Trabzonspor örnek bir kulüp, coşkulu bir taraftara sahip. Ben de bu ailenin bir modülü olmak istedim. Artık buradayım, fazlaca heyecanlı ve hayli memnunum. Bundan daha sonra benim işim alanda. Sizinle ve taraftarlarımızla birlikte elimden gelenin en güzelini yapmaya çalışacağım. Burada aile ortamı var. Bunu birinci gün gördüm.”

“ALTINI ÇİZEREK SÖYLÜYORUM…”

“Bu akşam oynamak isterdim fakat maalesef kurallar var. İnşallah herkes için iyisi olur. Gaye yalnızca bu yıl şampiyonluk değil, birkaç yıl boyunca Türkiye’de başrolde olmaktır. Bu topluluk bunu hak ediyor. Altını çizerek söylüyorum, buraya istekli ve motive bir biçimde geldim. Transferim Bosna’da da epey olumlu karşılandı. Artık oraya formalarımı göndereceğim.”

AĞAOĞLU VE VISCA’NIN FORMA PAZARLIĞI

Visca’nın ülkesi Bosna Hersek’in nüfusunu soran ve “3 milyon” yanıtını alan lider Ağaoğlu, futbolcu ile forma pazarlığı yaptı. Ahmet Ağaoğlu “Yaz 3 milyon forma” karşılığını verince gülüşmeler yaşanırken, Bosnalı futbolcu alacağı formaları Bosna’ya göndereceğini belirtti ve “Bosna’dan bana epey bildiri geldi. Orada fevkalade atmosfer var, ‘İzliyoruz’ dediler, herkes memnun oldu ve ‘Doğru karar oldu’ dediler. Birinci geldiğim gün bu memnunluğu hissettim, onu da inşallah alana yansıtacağım” tabirlerini kullandı. İmza merasiminin akabinde Edin Visca, Lider Ahmet Ağaoğlu’nun talebiyle 1461 adet forma satın aldı.