Dündar: Değişime inanan Fenerbahçelilerin adayıyım

Atletizm

Global Mod
Global Mod
Fenerbahçe Yüksek Divan Şurası Lider Adayı Uğur Dündar olağanüstü Genel Kurul’da konuşan yaptığı konuşmada kulüpte değişim vurgusu yaptı, tenkit oklarını ise Vefa Küçük’e yöneltti.

Faruk Ilgaz Tesisleri’nde yapılan Fenerbahçe Spor Kulübü Yüksek Divan Şurası Seçimli olağanüstü Genel Kurulu’nda bir konuşma yapan Uğur Dündar “160 yılla yargılanırken, “Ne şikesi, memleket elden gidiyor” diyebilen, o şiddetli sürecin hiç bir etabında yalnız bırakmadığım efsanevi Liderimiz Aziz Yıldırım’ın, Adalet’e bir arada Fener Yaktığımız, düzenlediği yürüyüşle, imza kampanyalarıyla, diplomasi trafiğiyle sürece büyük katkılar sunan Bedelli Liderimiz Ali Koç’un, eski liderlerimiz Tahsin Kaya’nın, Ali Şen’in, Merhum Faruk Ilgaz’ın, Merhum Emin Cankurtaran’ın adayıyım. Ben, ilgisiyle, takviyesiyle beni seçim sürecinde yalnız bırakmayan, değişime inanan tüm Fenerbahçelilerin adayıyım” biçiminde konuştu.

Vefa Beyefendi soyadı üzere küçülüyor

Konuşmasında öbür lider adayları Nail Kır ve Sait Yılmaz’ı sert bir lisanla eleştiren Dündar, Vefa Küçük’ü ise sert bir lisanla eleştirdi. Dündar Küçük’e yönelik olarak “, Fenerbahçe’nin içerisindeki mevcut fay çizgilerinden maalesef kendisine çıkar sağlayan, küçük bir azınlık da var. Hatta buna tek kişilik bir ordu da diyebiliriz, baş harfi Vefa Küçük. O denli ki, beni düelloya davet ediyor, intikam ateşiyle yanıp tutuşuyor. İftiralarda bulunmaktan çekinmiyor, seçim propagandasını direkt olarak benim üzerime kurguluyor. Süreç boyunca kullandığı sözlere bir bakın: ‘Korkuyor’, ‘Karşıma çıkamaz’, ‘Rövanş’, ‘Hesaplaşma’, ‘Sattı’, ‘Proje’, ‘Kan Davası’, ‘Darbe’, ‘İhanet’ Bunları bana, hepinizin hayli yakından tanıdığı Uğur Dündar’a söylüyor ve bu büyük makamı, bu sözcüklerle kirletiyor, küçültüyor! Ve ne yazık ki soyadı üzere küçüldüğünün farkına varmıyor” biçiminde konuştu.