Dimitrios Pelkas: Taraftarın mutsuz hissetmesi olağan

Atletizm

Global Mod
Global Mod
Fenerbahçeli futbolcu Dimitrios Pelkas, kadronun gereksinimleri için elinden geleni yapacağını söz ederken, aile olarak gösterecekleri performansla daima birlikte ileriye gitmek istediklerini tabir etti.

Üstün Lig’e verilen ulusal ortada hazırlıklarını Antalya Belek’te sürdüren Fenerbahçe’de Yunan futbolcu Dimitrios Pelkas idman öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Burada bulunmanın kendileri açısından güzel olduğunu söyleyen Yunan oyuncu, “Takım arkadaşlarımla birlikte burada birlikteiz, egzersizler gerçekleştiriyoruz. Âlâ bir biçimde devam ediyor. Havada hoş ve sıkı bir biçimde çalışmaya devam ediyoruz“ dedi.

“FUTBOLU ÇOK SEVİYORUM”

Futbol hayatına değinen 28. yaşındaki futbolcu, “Futbol hakikaten bu biçimde bir şey her gün farklı olaylar olabiliyor. İnişli çıkışlı olabiliyor hayat üzere. Lakin burada kıymetli olan şey istikrarlı olabilmek. Âlâ giderken ayaklarınız havadadır, kendinizi epey âlâ hissedersiniz lakin gitmediğinde hayal kırıklıkları olur. kuvvetli bir mantaliteyle sürdürmemiz gerekiyor. Olağan ki de güç durumlar olabiliyor. Sakatlık da bunlardan bir tanesi. Lakin ben bunu hiç bir biçimde mazeret olarak gösteremem. Çalışmaya devam etmem gerekiyor. Ben futbolu hayli seviyorum ve benim ömrüm. kuvvetli bir biçimde devam edip kadroya yardım etmem gerekiyor. Ekip bana her şeyini veriyor ve kadro arkadaşlarım için elimden gelenin en düzgününü yapmak istiyorum“ diye konuştu.

“TAKIMIN GEREKSİNİMLER İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM”

Kadroya sakatlık daha sonrası dönüş sürecine değinen Pelkas, “Bu mühlet kimileri için kâfi, kimileri için olmayabilir bu tartışmalara girmek istemem. Herkes oynamayı ister, alanda performans ortaya koymak ister. kimi vakit uygun kimi vakit makûs performans ortaya koyarsınız. Uygun oynayabilmeniz için etkenler epeyce fazla. Ben çalışmaya devam edeceğim sıkı bir biçimde. Hala kadroya yardımcı olabileceğimi biliyorum. Kadronun muhtaçlıkları için elimden geleni yapacağım“ tabirlerini kullandı.

“AİLE OLARAK DAİMA BİRLİKTE İLERİYE GİTMEK İSTİYORUZ”

Âlâ bir kümeye sahip olduklarını söyleyen Yunan oyuncu, “Herkes çalışmalarını sürdürüyor. Yeni hocamızla fazlaca çalışma imkanı bulamadık, yeni geldi. Kendisi hakikaten güzel ve nazik bir insan. Bizler futbolcular olarak çalışmaya devam etmemiz gerekiyor. Hak edilen yere gelebilmek ismine elimizden geleni yapmamız gerekiyor, amaçlarımız var. Başarılı olmak istiyorsak bunu daima birlikte yapabiliriz. Aile olarak daima bir arada ileriye gitmek istiyoruz“ dedi.

“TARAFTAR BİZİM YANIMIZDA HAYLİ ÇOK GÜÇLÜYÜZ”

Fenerbahçe taraftarına değinen Dimitrios Pelkas, “Taraftarın mutsuz hissetmesi olağan. Kadrosu hak ettiği noktaya getirdikçe onlara umut verebiliriz. Zira biz onların güçlerini hissettik. Onlar bizim yanımızda olduklarında fazlaca kuvvetliyüz. olağan olarak ki gayelerimiz devam ediyor. Lig bitmedi, 15 maç var oynanacak. Kupa gayemiz var, Kayseri ile oynayacağımız maç, Konferans Ligi’nde oynayacağımız maçlar var. Maç maç bakmak durumundayız, her maçı geldiğinde değerlendirmeliyiz. Şimdiden bir şey söylemek yanlışsız bir şey değil, her maçın kıssası farklı. Bana nazaran en güzel yol, maç maç odaklanarak devam etmek olacak“ formunda konuştu.

Fenerbahçeli futbolcu Dimitrios Pelkas, grubun muhtaçlıkları için elinden geleni yapacağını tabir ederken, aile olarak gösterecekleri performansla daima bir arada ileriye gitmek istediklerini tabir etti.