Dever Orgill Manisa ile imzaladı

Atletizm

Global Mod
Global Mod
Yeni dönemde TFF 1. Lig’de çaba edecek olan Manisa Futbol Kulübü, forvet oyuncusu Dever Orgill ile 2 yıllık mutabakat sağladı.

Kulüp binasında gerçekleşen imza merasiminde Lider Vekili Engin Anlı da yer aldı. İmza merasiminde konuşan yeni transfer Dever Orgill, “Manisa Futbol Kulübü’nde olduğum için fazlaca memnunum. Birinci hedefim grup arkadaşlarıma bir an evvel katılmak. O denli bir dönem yaşamak istiyorum ki en güzel sezonlarımdan birisi olsun. Çok gol atmak ve bu ekipteki herkesi keyifli edip dönem sonunda şampiyonluk yaşamak istiyorum” biçiminde konuştu.

Yeni transfer Dever Orgill’in gruba güç ve kalite katacağını belirten Lider Vekili Engin Anlı ise, “Dever Orgill üzere epey kaliteli bir futbolcuyu renklerimize bağladık. Takımımıza epey büyük güç ve kalite katacak bir isim. Bu dönem şampiyonluk parolasıyla başladığımız ligde bizi amaca götürecek kıymetli isimlerden biri olacak. Ortamıza katıldığı için hayli memnunuz. Orgill, bu kulüpte olmayı epey istedi. Bunun için de özel bir gayret sarf etti. Bu özverisi için kendisine fazlaca teşekkür ediyoruz. İnşallah her iki taraf için de hoş bir dönem olur. Ben inanıyorum ki Dever Orgill Manisa Futbol Kulübü formasıyla meslek dönemini yaşayacak. Çok hoş bir dönem geçirecek. Umarım onunla bir arada dönem sonu şampiyonluğa ulaşacağız. Kendisine Manisa Futbol Kulübü formasıyla muvaffakiyetler diliyorum” sözlerini kullandı.

2016-2017 döneminde Avusturya 1. Lig takımı Wolfsberger’e imza atan Orgill, 2018-2019 döneminde MKE Ankaragücü’ne transfer oldu. Ankara grubunda iki dönem geçiren Jamaikalı oyuncu, geçtiğimiz dönem Antalyaspor forması giydi.