Denizlispor’da transfer yasağı kalktı, birinci transfer belirtildi

Atletizm

Global Mod
Global Mod
Denizlispor’un yeni Lideri Mehmet Uz, geçtiğimiz hafta düzenlediği basın toplantısında transfer yasağını ortadan kaldırmak için 13 milyon TL’ye muhtaçlık olduğunu söylemişti. bir daha bir basın toplantısı düzenleyen Lider Uz, yasağın kalktığını transfer ile duyurdu. Kimi futbolculardan indirim istediklerini ve futbolcu borçlarını büsbütün kapattıklarını belirten Uz, “Bugün transfer yasağını kaldırmış bulunmaktayız. Güç bir müddetç oldu. Bu süreçte futbolcu arkadaşlarımızdan indirim istediklerimiz oldu, indirim yapmayanlar oldu. İndirim yapan arkadaşlarımıza sizin huzurunuzda teşekkür etmek istiyorum. Bugün itibariyle bizim hiç bir futbolcuya borcumuz kalmadı. Paraları yatırmamıza karşın federasyonla olan bir müddetcimiz var. Bu süreç tahminen 2 gün, tahminen 3 gün sürebilir. Geçen gün bahsetmiştim, bizim yatak odamız var ve burada yaşananların herkese söylenmemesi gerektiğini söylemiştim. Biz her türlü futbolcuyla görüşmemizi yapıyoruz. Ancak hiç bir sonuç almadan futbolcuyu açıklamak istemiyoruz. Bu bizim idare konseyi olarak almış olduğumuz bir karar” diye konuştu.

“Ayın 20’sine kadar bu transferleri bitirmem gerekiyor”

Transfer yasağının 7 gün daha sonra yeniden geleceğini belirten Lider Uz, “Bütün futbolcularımızı transfer edip, en az 2+1 yıl mukavele yaparak, kadromuzun bu ligde kalması için uğraş edeceğiz. Bizden epeyce farklı beklentiler içerisine girmeyin. Bizim amacımız bu ligde nasıl kalabiliriz, önceliğimiz bu. Benim ayın 20’sine kadar bu transferleri bitirmem gerekiyor. Şayet bitiremezsek yinedan transfer yasağı gelecek. 7 gün içerisinde bahsetmiş olduğumiz futbolcuları almamız gerekiyor. Bu yasağın sayısını ben şu an söyleyemiyorum. Bu 5 milyon da olabilir, 50 milyon da olabilir. Bizim amacımız ayın 20’sine kadar transferleri bitirmek. 3. hafta konutumuza geldiğimizde futbolcuları transfer etmiş, hocamız yerine gelmiş olmalı. Hepimiz inşallah bunun kararınu alırız. Ben en az 4 haftayı hazırlık olarak görüyorum” açıklamasını yaptı.

Muhammed Gönülaçar ile 2+1 yıllık mukavele imzalandı

Birinci transferlerini tanıtan Uz, “Biz bugün bir sürpriz daha yapmak istedik. Birinci transferimizi de yaptık. Bu transferi imzalamadan karşınıza çıkmak istemedim. Muhammed Gönülaçar kardeşimizle 2+1 yıllık mukavelemizi yapmış bulunmaktayız. Muhammed’i birinci transferimiz olarak karşınıza çıkarmış bulunmaktayız” formunda konuştu.

Muhammed Gönülaçar: “Elimden gelen her şeyi yapacağıma kelam veriyorum”

Denizlispor’un yeni idarede birinci transferi olan Muhammed Gönülaçar, “Başkan’ın kulüp için yaptıklarını, vaat ettiklerini ve nitekim samimiyetine inandığım için bu kutsal formayı giymeyi tercih ettim. Ben bundan daha sonra bu forma, arma ve kent için elimden gelen her şeyi yapacağım. Bundan daha sonrası için taraftardan, topluluktan ve Denizlispor’u sevenlerden dayanak bekliyoruz. Perdenin ardındaki büyük çabayı gördüm. Denizlispor’u hakkettiği yere taşımak için elimden gelen her şeyi yapacağıma kelam veriyorum” tabirlerini kullandı.