Çaykur Rizespor, Holmen ile 2 yıllık mukavele imzaladı

Atletizm

Global Mod
Global Mod
Harika Lig takımı Çaykur Rizespor, İsveçli 29 yaşındaki defans oyuncusu Rasmus Sebastian Holmen ile 2 yıllık kontrat imzaladı.

Çaykur Didi Stadı’nda gerçekleştirilen imza merasimine Kulüp Lider Yardımcısı Ali haydar Er ve Sportif Yönetici Fahri Tatan katıldı.

İmza merasimi öncesinde konuşan Kulüp Lider Yardımcısı Ali Haydar Er, yeni transferleri Sebastian Holmen’in Üstün Lig’de uzun yıllar forma giyen Samuel Holmen’in de kardeşi olduğunu hatırlatarak, “Sebastian’ın istikrarlı bir mesleği bulunuyor. Gittiği her grupta uzun yıllar forma giyen bir isim. Liderimiz ve Sportif Yöneticimizin yaklaşık 1 aylık bir çalışması kararı transferimizi gerçekleştirdik” dedi.

Futbolcuyu uzun vakittir takip ettiklerini belirten Sportif Yönetici Fahri Tatan da, “Çok istikrarlı ve gittiği her grupta her dönem en az 30 maç oynayan, savaşçı ve her maç yüzde yüz konsantrasyonla saha ortasında yer alan bir oyuncu. Kendisinden beklentilerimiz epeyce büyük.” açıklamasını yaptı.

HOLMEN: DÜŞÜNMEYE GEREK KALMADI

Rizespor’da olmaktan dolayı keyifli olduğunu belirten Sebastian Holmen, “Teklif aldığımda evvel ailemle görüştüm. aslına bakarsan teklifi de görür görmez fazlaca fazla düşünmeye gerek kalmadı” sözlerini kullandı.

Kendisini ağabeyi Samuel Holmen ile kıyaslamadığını tabir eden Sebastian, “Abim orta saha oyuncusuydu ben ise defans oyuncusuyum. Fakat ikimiz de tıpkı karakterdeyiz, fazlaca çalışkanız ve saha ortasında yüzde yüzümüzü vermeye çalışıyoruz. Ağabeyim Türkiye’den teklif aldığımı öğrenince yalnızca imzala dedi bana. Buradaki Muhteşem Ligde stoper mevkisinin epey değer taşıdığını biliyorum. Bu yüzden umarım grubuma bir şeyler katabilirim” formunda konuştu.

Konuşmaların akabinde 29 yaşındaki defans oyuncusu Sebastin Holmen, kendisini 2 yıllığına yeşil-mavili renklere bağlayan mukaveleye imza attı.