Bülent Korkmaz: Galatasaray maçında elimizden geleni yapacağız

Atletizm

Global Mod
Global Mod
Çaykur Rizespor’un yeni teknik yöneticisi Bülent Korkmaz, gelecek hafta oynayacakları Galatasaray karşılaşmasında ellerinden geleni yapacaklarını söylemiş oldu. Korkmaz, Karadeniz grubunun bulunduğu makus durumdan çıkması için “Herkes taşın altına gövdesini koyacak” dedi.

Spor Toto Muhteşem Lig’in 27. haftasında deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak Çaykur Rizespor, 1 buçuk yıllık kontrat imzalayan Teknik Yönetici Bülent Korkmaz idaresinde birinci idmanına çıktı.

İdman öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Teknik Yönetici Bülent Korkmaz, Rizespor’un ligdeki pozisyonunu göz önüne alarak sıkıntı bir müddetçte ekibi devraldıklarını lisana getirerek, “Hem bizim için tıpkı vakitte spor topluluğu ve kent için iyi olsun. Olağan ki sıkıntı bir müddetç. Bu güç süreçte sıkıntı bir nazaranvi devraldık. Bunu bilerek geldik buraya. Ben ve takımım kendimize güveniyor ve inanıyoruz. Biz buraya gelirken ekibe da inandığımız ve güvendiğimiz için geldik. Bu inanma ve güvenme daima birlikte olacak. Kent işin ortasında olacak. Zira daima birlikte birebir hisleri yaşarsak, tıpkı hisleri hem alanda hem saha haricinde gösterirsek, bu sıkıntı süreçten ligin sonunda çıkan taraf oluruz diye düşünüyorum. Bunun için çabalayacağız, uğraşacağız, her vakit yaptığımız nazaranvin birebirini yapacağız” formunda konuştu.

“GALATASARAY MAÇINDA…”

Harika Lig’deki istatistiklerini bilakis çevirmek için çalışacaklarını kelamlarına ekleyen Korkmaz, “Galatasaray epeyce büyük, başarılarla dolu bir topluluk. Avrupa markası olan Galatasaray’da birtakım kimi da olsa bu biçimde durumlar olabiliyor. Fakat şu an baktığımızda bizim durumumuz da güzel değil. Biz elimizden gelen bütün çabayı alanda göstereceğiz. Bilhassa grup olarak oynayacağız. Biliyorsunuz en az gol atan ekip, en çok gol yiyen kadro ve ortalama olarak en az koşan kadro. İstatistiklere fazla takılmam ancak kimileri gerçektir. İstatistikleri bilakis çevirmek için çabalayacağız, uğraşacağız. Baktığımız vakit hayli kısa bir süre var. hiç bir mazeret sumadan yolumuza devam edeceğiz. Hem Antalya’da hem Konya’da bunları epeyce yaşadık ancak üstesinden geldik. İnşallah burada da üstesinden geleceğiz” tabirlerini kullandı.

“HERKES TAŞIN ALTINA GÖVDESİNİ KOYACAK”

her insanın bulundukları konumdan çıkmak için gövdesini taşın altına koyacağını tabir eden Korkmaz, “hiç bir oyuncu bu durumda olmak istemez fakat bir gerçek var ki bu durumdayız. Hani derler ya ‘Herkes elini taşın altına koyacak’ ben onu kabul etmiyorum, gövdemizi koyacağız. Benim için his amatörlüktür o duyguyu hissetmeden hiç bir şey olmaz. O ruhu ortaya koyacağız” açıklamasını yaptı.