Bu işte bir karşıtlık var

Atletizm

Global Mod
Global Mod
Lemi Çelik

İrtibat ayrıntıları

Beşiktaş’ta epeyce enteresan şeyler oluyor. Dünya futbolunda hangi kadro hocasız kalırsa altyapı sorumlusu kimse onu A ekibin başına getirirler. Beşiktaş’ta altyapı sorumlusu Mehmet Ekşi. Teknik yöneticilere eğitim veren, çok deneyimli bir isim olan Mehmet Ekşi’yi niye A ekibe hoca yapmazlar? Bu işte bir aykırılık var. Mehmet Ekşi varken Başkan Karaveli ve Halim Okta’ya vazife verilmesini anlamakta zorlanıyorum.

kimi vakit zarurî takım değişimleri altyapıdan kadroya biroldukca yıldız çıkarır. Dün akşam da gördük ki Beşiktaş’ın gençleri gelecekte yıldız olacak ve ulusal ekipte oynayacak seviyede. Emirhan ve Serdar gelecekte A Ulusal Kadro’ya hizmet edecek kaliteye sahipler. Bilhassa Emirhan ferdi yeteneği ve kalitesiyle bundan daha sonraki tüm maçlarda oynamalı. A Ulusal Grup Teknik Yöneticisi Stefan Kuntz da kesinlikle Emirhan’ı ulusal kadroya almalı.

Beşiktaş dün 3-5-2 oyun sistemiyle alana çıktı. Josef ve Necip orta alanda rakibi hem durdurdu birebir vakitte paslarıyla ekibe atakta büyük katkı sağladı. Bilhassa Necip’in verdiği uğraş, ofansif manada kadroya katkısı takdire şayandı. Hoca hayli hakikat bir şey yaptı. Her vakit yazıyorum. Batshuayi tek forvet oynayamaz, kesinlikle Beşiktaş çift forvet oynamalı. Batshuayi ve İtimat çift forvet oynayınca uyumlu bir ikili oldular. Girdikleri net durumları gole çevirebilselerdi Beşiktaş karşılaşmayı en az 3 farklı kazanırdı.

Sonuç olarak Beşiktaş epey âlâ oynadığı karşılaşmada hak ettiği 3 puanı alamadı. bu biçimde oynamaya devam ederse ileride toplayacağı puanlarla ligi ikinci bitirme mümkünlüğü devasa yükseklikte.

Lemi Çelik