Bizim çocuklar nereye?

Atletizm

Global Mod
Global Mod
Ercan Taner

İrtibat ayrıntıları

Milli grubun C Ligi’nde oynaması, benim ve birfazlaca kişinin kabul edilemez bulduğu bir gerçekti. 2003 yılında, FIFA Konfederasyon Kupası’nda Brezilya’yı eleyerek yarı finale yükselen bir ulusal kadromuz vardı. 2002 Dünya Kupası, 2000 ve 2008 Avrupa futbol şampiyonaları… Neler, neler hayatıştık… Maç oynanırken, o günleri düşündüm. Eskiye gittim. Artık, en baştan başlıyoruz… Yanılgılarımızdan ders alıyor muyuz? Yarınlarımızın teminatı U19 ekibimizin Lüksemburg ile 4-4 birliktee kalması olmadı örneğin…

Dönelim dün geceye… Maalesef alanda yer alan birtakım oyuncularımız oynadıkları gruplarda banko 11 oyuncusu değiller. Bu devam ederse, şiddetli rakipler karşısında üzülürüz. Martins’in attığı gol büsbütün kişisel kusurlarımızdan oldu. Cengiz’in penaltı golü çabuk geldi. Olağanda bizim ekip takım kalitesiyle, Lüksemburg’u kendi yarı alanından çıkarmaması gerekiyor. Otobüsü çektireceksin bu biçimde takımlara… Tam zıddı oldu.

Bir gol daha yedik. Sinani, çok konforlu bir gol attı. Savunmada dün gece bitiktik. Chanot, kendi kalesine atınca birliktelik geldi. İkinci yarı kaçırdığımız konumlar var, ancak kadro savunmasında bir daha sınıfta kaldık. İnsaf! Lüksemburg, dünya devi değil! Gerson Rodriguez, ekibinin üçüncü golünü attı.

‘Kuntz Alman ekolü’ dedik, grubun başına getirdik, fotoğrafta Hababam Sınıfı var maalesef… İsmail’in son dakikalarda attığı birliktelik golünün benim için hiç bir esprisi yok. Lüksemburg’dan 3 gol yemeyeceksin!

bu biçimde maçlar, teknik yönetici koltuğunu sarsar, hatta kırar.

Ercan Taner