Binlerce mağdur var! Mandalinev.com’da milyonluk vurgun

Mihriban

Global Mod
Global Mod
Gerçek Gündem’den Ökkeş Taşkın’ın haberine bakılırsa; 7 Ekim 2022 tarihinde Ticaret Sicili Gazetesi’nde yayımlanarak Ankara merkezli kurulan ‘Star Gold Elektrikli Mesken Aletleri Züccaciye Perakende Ticaret Limited Şirketi’ne bağlı ‘Mandalinev’ isimli e-ticaret sitesi binlerce kişinin mağdur bulunmasına sebep oldu.

Siteden alışveriş yapan binlerce kişi ödeme yaptıkları biçimde aldıkları mamüllerin eline ulaşmadığını belirtirken, yöneticiler siteyi kapatarak sırra kadem bastı.

Dolandırıcıların amacı olan Tufan Şahin Sağaz, hususla ilgili kabahat duyurusunda bulunurken, şu sözleri kullandı:

“Siteden alışveriş yapmadan evvel araştırdığımda Türkiye’nin önde gelen haber sitelerine reklam verdiklerini gördüm. Siteyi incelediğimde biroldukça e-ticaret sitesinden daha uygun fiyata sattığını fark ettim. Ben 10 bin 400 TL’lik bir eser aldım. sonrasındasında aldığım eser elime ulaşmadı. Site yetkililerine ulaşmaya çalıştım lakin karşıma kimse çıkmadı. çabucak sonrasında siteyi kapattıklarını görür görmez hata duyurusunda bulundum. Benim üzere binlerce mağdur var.”

Sosyal medya üzerinden şikayetlerini lisana getiren biroldukca kişi, site yetkililerine ulaşamadıklarını belirtti. Aldıkları mamüllerin ellerine ulaşmadıklarını belirten mağdurlar, binlerce lira dolandırıldıkları söylemiş oldu.

Yatırım tavsiyesi içermez.