Beşiktaş’tan Siirt’te bin öğrenciye yardım

Atletizm

Global Mod
Global Mod
Beşiktaş Lideri Ahmet Parıltı Çebi, Beşiktaş İdare Heyeti ve futbolcular, Siirt’te maddi durumu yeterli olmayan öğrencilere giysi yardımında bulundu.

Beşiktaş İdaresi, Çevik Ersin Temel İlkokulu ve Şehit Zafer Kılıç Hoş Sanatlar ve Spor Lisesi öğrencilerine dağıtılmak üzere bot, mont, atkı, bere ve Beşiktaş forması gönderdi. Beşiktaş Gereç Sorumlusu Erdal Fazilet ve dizi oyuncusu Ömer Sevgi, gönderilen materyalleri durumu yeterli olmayan öğrencilere dağıtmak üzere öğrencilerle bir ortaya gelerek bin öğrenciye giysi yardımında bulundu.

Siirt’teki öğrencilerle bir ortaya gelmenin memnunluğunu yaşadığını belirten Beşiktaş Materyal Sorumlusu Erdal Fazilet, bin öğrenciye giysi yardımında bulunduklarını ve yardımların ilerleyen vakit içinderda yinedan devam edeceğini söylemiş oldu. Fazilet, “Bugün Siirt’e geldik. İstanbul’dan buradaki çocuklarımıza yardım getirdik. Çocuklar memnunsa biz memnunuz. Onların memnunluğu hepimizin mutluluğudur. Liderimiz Ahmet Parıltı Çebi, yöneticilerimiz ve futbolcularımızın katkısıyla bu pahalı vilayetimize yardım getirdik. hem de bayan sığınma konutuna dayanak olmak emeliyle futbolcularımız ve sanatkarlarımızın imzaladığı formayı Siirt Bayan Sığınma Evi’ne takdim edeceğiz. Açık arttırmayla satacağımız formanın parasını da oraya bağışlayacağız” dedi.

DİZİ OYUNCUSU ÖĞRENCİLERE YARDIM DAĞITTI

Öğrencilere giysi yardımında bulunmak üzere Siirt’e gelen dizi oyuncusu Ömer Sevgi, yaşıtlarıyla bir ortaya gelmekten dolayı keyifli olduğunu söylemiş oldu. Sevgi, “Erdal hocamla çocuklar için ‘Bırakmam Seni’ kampanyası kapsamında buraya geldik. Bugün okullara bot ve mont dağıtmaya geldik. Çok memnunum. Herkese teşekkürler” diye konuştu.