Beşiktaş’ı beğendim

Atletizm

Global Mod
Global Mod
Ercan Taner

İrtibat ayrıntıları

YENİ teknik yönetici, yeni sistem. Yeni kanıya adapte olmaya çalışan bir ekip. Futbolcular, değişimler daha sonrası çıktıkları birinci maçta hırslı olurlar. Beşiktaş, birinci 25 dakika âlâ oynadı, baskıya müsaade vermedi. Batshuayi, net konumda, Puchacz’ın müdahalesiyle dengeyi bulamadı. Bu durum, olağan kuşkulu geldi bana. Hakem VAR ile konuştu, ancak bir şey çıkmadı.

TRABZONSPOR’UN kanatlarını, birinci yarı güzel kullanmadığını gördük. Siopis, yeterli çalıştı. Bakasetas ve Abdülkadir, fazla tesirli değillerdi. Erken şampiyon olmak hoştur. Bu niyetin gerilime dönüşmesi eza yaratabilir.

BEŞİKTAŞ’IN farklı formatı, Trabzonspor’u vakit zaman etkisiz hale getirdi. Beşiktaş, ikinci yarıya da berbat başlamadı. Lakin Ersin’in vakit içindema kusuru Trabzonspor’u öne geçirdi. Cornelius affetmedi. Gol, Beşiktaş’ın moralini bozmadı. Trabzonspor, kendi yarı alanında kalınca baskı yedi. Ghezzal penaltıyı aldı. Batshuayi güç olanı başardı. Penaltı kaçtı, gitti. Kaçan penaltı sanki Beşiktaş’ı krize sokar mı diye düşündüm. Rosier, Real Madrid’li Marcelo üzere süratlendi ve nefis gol attı. Oyun Beşiktaş’a dönmüştü derken, Larin hayli gereksiz kırmızı kart gördü.

10 günlük idmanla tempo kazanan ve saha ortasında savaşan, gayret eden Beşiktaş’ı beğendim. Dönem biterken, bu istekli oyun epey kıymetli.

Ercan Taner