Beşiktaş’ı 2 golle dağıtan Stefano Okaka: Attıkça kendimi buluyorum

Atletizm

Global Mod
Global Mod
Başakşehir’in konutunda Beşiktaş’ı 3-2 mağlup ettiği maçta 2 gol atarak yıldızlaşan İtalyan golcü Stefano Okaka gayretin akabinde açıklamalarda bulundu.

Başakşehir’in Beşiktaş’ı 3-2 yendiği maçta 2 gol atan Okaka, müsabakanın daha sonrasında konuştu. Maçı kıymetlendiren Okaka, “Herkesi tebrik ediyorum. Bugün hakikaten çok kıymet tabir eden bir maçtı. Dönem bizim için güzel başlamadı ancak çalışmalarımızı hiç vazgeçmeden sürdürdük. Yeni hocamızla yaptığımız çalışmalarda taktiksel olarak düzgün işler çıkardık. Geriden oyun kurma konusunda güzel çalıştık, Beşiktaş’a yeterli hazırlandık. Her topa tıpkı agresiflikle bastık. bu biçimde oynadığınızda sonuç geliyor. Bizim için değerli bir adımdı. Kendi işimize dört elle sarılmayı sürdürmemiz gerekiyor” dedi.

‘MENTAL VE FİZİKÎ OLARAK ÂLÂ HİSSEDİYORUM’

Üstün Lig’de gol krallığının tepesinde olduğu hatırlatılan Okaka, “Her sene gol atıyorum lakin kimi vakit döneme düzgün başlıyorum, sonraki sene birebiri olmuyor. Futbol bu biçimde bir şey. Gelmedilk evvel liderimiz, grubumuzun fantastik olduğunu söylemiş olduğinde gruba inandım. Bu mantalite ile çabamı sürdürme inancında olacağım. Gol attıkça kendinizi bulmaya devam eder, fazlasını istersiniz. Mental ve fizikî olarak kendimi âlâ hissediyorum” sözlerini kullandı.

Dönem sonunda bir gol gayesi olup olmadığı sorulan golcü oyuncu, “Kariyerime devam ediyorum, futbolda her vakit yapmanız gereken, dün yaptığınızı unutup üzerine koyarak ilerlemeniz. Bugün itibariyle güzel iş çıkardım lakin kıymetli olan döneme nasıl başladığım değil, nasıl bitireceğim. Bu hususta kendim ve kadrom için en güzelini yapmak ismine gayretimi sürdüreceğim” diye konuştu.