Beşiktaş, Valentin Rosier transferini duyurdu: ‘Çok sevdik be abi’

Atletizm

Global Mod
Global Mod
Beşiktaş’ın geçen dönem Sporting Lizbon’dan kiralık olarak oynattığı Fransız sağ bek Valentin Rosier, resmen siyah beyazlı takıma geri döndü.

Geçtiğimiz gün İstanbul’a gelen 24 yaşındaki başarılı futbolcu, sıhhat denetiminden geçti. Siyah beyazlı grubun toplumsal medya hesabından yapılan paylaşımla transfer resmen duyurulurken, Beşiktaş’ın merhum tribün başkanı Mehmet Işıklar’la (Optik Başkan) özdeşleşen ‘Çok sevdik be abi’ sloganı kullanıldı.

Görüntüde konuşan Rosier, “Transfer şiddetli bir müddetç. Birden çok kelam sahibi var ve gerçek bir meslek tercihi yapmanız gerekir. kimi vakit kaideler istediğiniz istikamette ilerlemenizi maniler. kimi vakit de hisleriniz ağır basar. ömrümde birinci sefer kalbimin sesini dinlemem gerektiğini hissettim. Zira kimi anlar paradan pahalıdır. Zira burada hissettiklerim kıymet biçilemezdi. Bunların karşılıklı olduğunu biliyorum. Zira ben Beşiktaş’ın çocuğuyum. Çok sevdik be abi” sözlerini kullandı.

İşte Beşiktaş’ın Valentin Rosier transferini duyurduğu görüntü:

BEŞİKTAŞ’TAN VALENTIN ROSIER AÇIKLAMASI

Öte yandan Beşiktaş Kulübü’nün resmi sitesinden yapılan açıklamada şu sözler kullanıldı: “Kulübümüz, 2021-22 dönemi transfer çalışmaları kapsamında, geçtiğimiz dönem Futbol Grubumuzun elde ettiği ikili şampiyonlukta hisse sahiplerinden biri olan Valentin Rosier ile yeni mukavele imzaladı. Liderimiz Ahmet Parıltı Çebi, Vodafone Park’taki makamında ağırladığı Valentin Rosier’e “Yuvana beğenilen geldin” diyerek muvaffakiyetler diledi. Kulübümüze yeni devirde de değerli hizmetlerde bulunacağına inandığımız; Beşiktaşımıza duyduğu derin aidiyet ve sergilediği özverili performansla taraftarlarımızın gönlünde taht kuran Valentin Rosier’e yuvana güzel geldin diyor, muvaffakiyetler diliyoruz.”