Berna Gözbaşı: Büyük bir kadro ve aile olduk

Atletizm

Global Mod
Global Mod
Kayserispor Lideri Berna Gözbaşı, 1-0 kazandıkları Başakşehir maçı daha sonrası yaptığı açıklamada her geçen gün muvaffakiyet grafiğini artırdıklarını söz ederek, “Büyük bir kadro ve aile olduk” dedi.

Spor Toto Muhteşem Lig’de oynadığı son 6 maçında mağlubiyet yüzü görmeyen Yukatel Kayserispor’da Başakşehir galibiyetinin sevinci yaşanıyor. Karşılaşma daha sonrasında basın mensuplarına açıklama yapan Yukatel Kayserispor Lideri Berna Gözbaşı, maksatları doğrultusunda çalıştıklarını ve bunu da başaracaklarını söz etti.

Berna Gözbaşı, “12 maçtır yenilmeyen Başakşehir’i yendik. Bu bizim gücümüzü gösteriyor. pek fazla eksiğimiz vardı. Yeni transferimiz Abdulkadir Parmak birinci maçı bulunmasına karşın hoş katkılar verdi. Öteki yeni arkadaşlarımız da ortamıza katıldığında kadromuzun gücüne güç katacaklar. Alanda forma giyen arkadaşlarımız, oynamayanları aratmadılar. Büyük bir kadro ve aile olduk. Taraftarımız da daima yanımızda. Bu birlik ve birlikteliği bozmadan inşallah amaçlarımızı her gün adım adım artırarak vizyonumuzla ilerlemeye devam edeceğiz. 3 puan kentimize iyi olsun” diye konuştu.

Berna Gözbaşı, “Hedefimizi birinci 10 olarak belirlemiştik. Aşağılarda değil üstlerde gayret eden bir ekip haline 2,5 yılın sonunda gelebildik. Güç süreçlerden geçtik. İnşallah daha güzel yerlere geleceğiz ve sizlerle daha hoş muvaffakiyetleri konuşacağız. Vakit zaman yol kazaları olacaktır. Bu futbol, yenmek var yenilmek var. Değerli olan gayret eden, birbirinin eksikliği hiç hissettirmeyen, aile ruhunu kaybetmeyen bir ekip olabilmek. Gruba bu ruhu veren teknik heyeti de kutluyorum” açıklamasında bulundu.