Başkan Karaveli: ömrümün sonuna kadar saklayacağım

Atletizm

Global Mod
Global Mod
Beşiktaş’ta teknik yönetici Sergen Yalçın’ın ekipten ayrılmasının akabinde süreksiz olarak bakılırsave getirilen Başkan Karaveli 4-2 kazandıkları maçın akabinde açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Yardımcı Antrenörü Başkan Karaveli, Kayserispor müsabakasının akabinde açıklamalarda bulundu. Keyifli olduğunu söyleyen Başkan Karaveli “Çok âlâ hissediyorum. Bu stadyumda Beşiktaş taraftarı olarak epey galibiyetlere, hayli şampiyonluklara, 100. yıl şampiyonluğuna şahit oldum. Bugün benim en memnun olduğum gündü” dedi.

‘THIAM İLE OLAN GEÇİŞ OYUNLARINA DİKKAT ÇEKMİŞTİK’

Müsabakayı pahalandıran Lider Karaveli “Oyunla ilgili şunu söylemek istiyorum. Oyunun hakimiydik. Biroldukca şey istediğimiz üzereydi. Topa sahip olup gole ulaşmak istiyorum. Biraz daha topu öne geçirmekte zorlandık. Birtakım durumları bulduk ancak gole çeviremedik. Rakiple ilgili tahlilde Thiam ile olan geçiş oyunlarına dikkat çekmiştik. Biraz dikkatsizlik, kazanma isteğiyle kalabalık hamle etme niçiniyle buradan goller yedik. Bugün bu alandaki en hoş şey, oyuncularımızın vazgeçmemesiydi. 82. dakikadan daha sonra gollerle skoru değiştirdiler. Gayretten, kazanma isteğinden vazgeçmediler. Onları geri döndüren Beşiktaş taraftarının büyük itici gücüydü” tabirlerini kullandı.

‘HARİKA BİR ARMAĞAN VERDİLER’

Beşiktaş’a ilişkin olduğunu söyleyen Lider Karaveli “Ben Beşiktaş’ın bir parçasıyım. Bugün alanda teknik sorumluydum. Lakin, önümüzdeki maçlarda bir gün tribüne geri dönüp tezahüratlar yaparım. Ben doğduğum semtin ekibiyle alanda olmak fazlaca hoş bir his. Ailem de buradaydı. Galip gelip, oğluma sarılmayı fazlaca istiyordum. Oyuncular bunu sağladılar. Beşiktaş’ın galibiyet fotoğraflarını fazlaca beğeniyordum. Oyuncularla konuştuğumda, onlardan bunu istemiştim. Oturacağım yere kadar onlar hazırladılar. Mükemmel bir armağan verdiler. ömrümün sonuna kadar saklayacağım en hoş fotoğraf olacak” dedi.