Bakasetas: ‘Trabzon’da beşerler çabuk sinirleniyor! Hava durumuyla ilgili…’

Atletizm

Global Mod
Global Mod
Trabzonspor’un yıldız futbolcusu Anastasios Bakasetas, bordo mavili grubun resmi mecmuasına röportaj verdi. Trabzon’daki hayatına dair ipuçları veren Bakasetas, “Kendimi Trabzon kentinden biri üzere hissediyorum” sözlerini kullandı.

Trabzonspor’un Yunan orta saha oyuncusu Anastasios Bakasetas, bordo mavili takımın mecmuasına verdiği röportajda lokal halka dair müşahedelerini ve kulüple ilgili kanılarını paylaştı. Trabzonspor’a transfer olma sürecini ve niçinlerini açıklayan Bakasetas, Trabzon halkının kimi vakit fazla hudutlu olabileceğini söylerken “Bazı vakit içinderda tahminen gereğinden çok reaksiyonlar verebiliyorlar. Ben de bu biçimde biriyim aslında o yüzden hiç yabancılık çekmiyorum” biçiminde konuştu. Bakasetas’ın açıklamalarından satır başları:

“TRANSFERİM KOLAY OLMADI”

“Transfer sürecinde aslında her şeyin hayli çabuk geliştiğini söz etmeliyim. Bu süreç için aslında Liderimiz Sayın Ahmet Ağaoğlu’na teşekkür etmem gerekir. Zira hem hayli süratli davrandı birebir vakitte seçtiği yol nitekim hayli profesyonel bir yoldu. Kolay bir transfer olmadığının da farkındayım. Günümüzde pandeminin getirdiği ekonomik zorluklar daha sonrasında kulüplerin değerli bonservis bedelleri ödeyerek oyuncular alması epeyce kolay değil. Bunlar kulüpleri zorlayan durumlar. Bunu da içine kattığınızda ve birfazlaca açıdan değerlendirdiğinizde sahiden güç bir transferdi. Ancak bu sıkıntı transfer hem hayli süratli gelişti birebir vakitte fazlaca profesyonel bir açıdan gelişti. Ben de olağan ki gelmedilk evvel Trabzonspor üzere bir kulüpte olmanın memnunluğunu yaşadım. Fakat bahsetmiş olduğum üzere bu süreç benim ortasında süratli bir gelişti ve benim adıma fazlaca memnun edici bir sonuç oldu.”

“DUYDUĞUM NEGATİF ŞEYLER DE VARDI”

“Trabzonspor ile mukavele imzalamadan evvel aslında biroldukca bireyle ve oyuncuyla konuşma fırsatı bulmuştum. Doğrusunu söylemek gerekirse olumlu şeyler de fazlaca duydum ancak duyduğum negatif şeyler de vardı. Bu negatif şeylerin başında aslında biraz hava durumu geliyordu (gülüyor). Zira Yunanistan’da ve Alanya’da oynadığım süreçlerde neredeyse yılın tamamını daima güneşliydi. Buraya gelmedilk evvel kimi arkadaşlarım hava durumunun tahminen biraz sorun yaratabileceğini söylemişlerdi. Lakin bunun yanı sıra epey fazla sayıda olumlu şey duydum grup hakkında. Taraftarların ne kadar kadrosu sevdiğinden bahsettiler. Ne kadar kadroya yakın olduklarından bahsettiler ve büyük ekip hissini birinci günden itibaren, birinci maçtan itibaren yaşayacağımı söylemiş olduler. Lakin natürel ki bahsetmiş olduğum üzere olumlu şeylerin negatif şeylerden çok daha fazla olduğu bir müddetçti.”

🎙
#AnastasiosBakasetas: "Şampiyonluğu yaşamak, yaşatmak istiyoruz!”

Futbolcumuz Anastasios Bakasetas’ın Trabzonspor Dergisi’nde yayınlanan röportajını YouTube kanalımızdan izleyebilirsiniz. https://t.co/sARwsdu3Ce

— Trabzonspor (@Trabzonspor) October 14, 2021

“TRABZON KENTİNDEN BİRİ ÜZERE HİSSEDİYORUM”

“Trabzon’da alışamadığım ya da beğenmediğim rastgele bir taraf yok. Zira ben de kendimi Trabzon kentinden biri üzere hissediyorum. Buraya geldiğim birinci andan itibaren insanları epey daha düzgün anlayabiliyorum. Zira benzeri özelliklere sahip bir kişiliğe sahibim ben de. Burada beşerler biraz daha olağandan daha süratli sinirlenebiliyorlar hatta sonlanmaları için rastgele bir niye olmasa dahi kendilerini bir anda fazlaca sonlanmış bulabiliyorlar. Bunun aslında hava durumuyla alakalı olduğunu düşünüyorum (gülüyor). Zira bir anda hava güneşliyken bir anda öbür bir hava durumuyla karşılaşabiliyorsunuz. Bunu anlayabiliyorum aslında ben de bu biçimde birisiyim. İnsanlara tutkuyla yaklaşıyorlar. Kentin ortasında gezdiğiniz vakit Trabzonspor’un başarılı olup olmadığını anlayabiliyorsunuz. İnsanların yüzündeki o tabirlerden Trabzonspor’un kazanıp kazanmadığını bakılırsabiliyorsunuz.”

“kimi vakit GEREĞİNDen çok TEPKİ…”

“Bazı vakit içinderda tahminen gereğinden çok reaksiyonlar verebiliyorlar. Ben de bu biçimde biriyim aslında o yüzden hiç yabancılık çekmiyorum. Bunun bir sorun oluşturmadığını düşünüyorum. Zira her şeyi sonlarda, limitlerde yaşamayı seven birisiyimdir. Trabzon beşerinin da bu biçimde olduğunu düşünüyorum. Hem memnunluğu hem tahminen de hududu, öfkeyi tam manasıyla hudutlarda hatta sonların da ötesinde yaşayabiliyorlar. Fakat dediğim üzere bunu garipsemiyorum. Hatta ben de bu biçimde biri olduğum için adaptasyonum konusunda da yardımcı olduğunu düşünüyorum bu biçimde ögelerin.”