Altınordu’nun yeni CEO’su aşikâr oldu

Atletizm

Global Mod
Global Mod
Spor Toto 1. Lig gruplarından Altınordu’da yeni CEO muhakkak oldu.

Spor Toto 1’inci Lig gruplarından Altınordu’da CEO vazifesine Mehmet Necati Özdeniz getirildi. Torbalı Metin Oktay Yerleşkesi’nde lider Seyit Mehmet Özkan ile bir ortaya gelen Özdeniz, nazaranvine başladı.

Altınordu’nun epey büyük tertibe sahip olduğunu belirten Lider Özkan, “Organizasyon görünürde yalnızca Altınordu A ekibi üzere gözükebilir fakat o yalnızca görünen yüzü. En temelde Altınordu Futbol Okullarımız, ortasında Futbol Akademimiz var. bir daha seçkin kadrolarımız var. Yalnızca A gruptan ibaret değiliz. Kulüp olarak külliyen yüzümüzü Avrupa’ya çevirdik. Şu anda yalnızca Avrupa’yı hedefledik lakin daha sonrasında bu tertip ABD’ye kadar uzanabilir. Birinci gayemiz Avrupa’nın 5 büyük ligine oyuncu yetiştirmek” diye konuştu.

Üst seviye bir yöneticiye muhtaçlıkları olduğu için Necati Özdeniz’i vazifeye getirdiklerini lisana getiren Seyit Mehmet Özkan, “Necati Beyefendi uzun yıllar bankacılık vazifesinde üst seviye yöneticilik yaptı. Biroldukça başarılı tertibi yönetti. Rastgele bir tertibinin üst yapısını rahatlıkla taşıyabilecek kapasiteye sahip. Birinci başta kendisi A grubumuzun tüm sorumluluğunu alacak daha sonra da modül parça başka tertipleri ona devredeceğiz. Bugünden itibaren A ekibimizin tüm sorumluluğu kendisindedir. Kurumsal geleceğimiz için değerli bir adım attık ve profesyonel bir açılım gerçekleştirdik. Necati Beyefendi epey yeterli konumunu bırakıp bizim teklifimizi kabul ederek geldi. O bizim projemize inandı. Altınordu armasını daha hoş yerlere taşımak için bir arada büyük işler yapacağız” dedi.

ÖZDENİZ: “BÜYÜK HEYACAN YAŞADIM”

Uzun yıllar bankacılık yaptıktan daha sonra öbür bir bölüme geçiş yaptığını lisana getiren Altınordu CEO’su Necati Özdeniz, “Herkes bana bunu niye yaptığımı soruyor. Onlara diyorum ki ‘Ben Lider Seyit Mehmet Özkan ve Altınordu Futbol Kulübü’nün misyonuna inandım’ Altınordu’dan bu biçimde bir teklif gelince düşünmeden kabul ettim. Teklifi birinci aldığımda inanın hayli büyük heyecan yaşadım. Binlerce kişiyi yönetirken bu kadar heyecanlanmamıştım. Kulübümüzün misyonu doğrultusunda bu toprakların çocuklarına fırsat eşitliği sunmak için çalışacağız. Mehmet Beyefendi bu işi bir yere kadar getirdi, biz de daha ileriye nasıl taşırız onun için çalışacağız, baş yoracağız. Bu tertibin ortasında olacağım için epeyce memnunum. Liderimizin hayaline ortak olup biz de elimizi taşın altına koyup bu topraklara borcumuzu ödeyeceğiz. Bu benim için özel bir bakılırsav oldu” formunda konuştu.