Altay’da teknik yönetici Mustafa Denizli ve yeni transferler için imza merasimi düzenlendi

Atletizm

Global Mod
Global Mod
Siyah-beyazlılar, teknik yönetici Mustafa Denizli ile 1 yıllık mukavele yenilerken, İzmir takımının yeni transferleri Ceyhun Gülselam, İsveçli stoper Eric Björkander, Brezilyalı orta saha oyuncusu Thaciano, Fildişi Kıyılı santrfor Daouda Bamba ve ön libero Serge Aka, Şilili sol kanat Martin Rodriguez ve forvet ardı Cesar Pinares, Polonyalı kaleci Mateusz Lis ve İranlı sol bek Mohammad Naderi kontrat imzaladı.

ÖZGÜR EKMEKÇİOĞLU: MUSTAFA DENİZLİ İLE 1 DÖNEM DAHA YAŞAYACAK OLMAK BÜYÜK BİR GURUR

Teknik Yönetici Mustafa Denizli ile kontrat yenilemenin heyecanını yaşadığını söz eden Altay Lideri Özgür Ekmekçioğlu, “Sevgili Mustafa Denizli ile 1 dönem daha yaşayacak olmak bizler için büyük bir onur ve büyük bir gurur. Geçen dönem da hocamızla attığımız imza bizim için sonsuza kadar geçerli. Bir Altaylı olarak sevgili hocamız bizim için kulübümüzün bir efsanesi. Ben burada fazlaca heyecanlıyım. Her Altaylı’nın hayalidir kendisiyle bu masada birlikte olmak. Bizi kırmadan yola devam ettiği için hayli teşekkür ediyorum. Uzun sürecek beraberliğimizin güzel olmasını diliyorum” dedi.

MUSTAFA DENİZLİ: BU İMZA FORMALİTE

Altay Teknik Yöneticisi Mustafa Denizli, yapılan imza merasiminin formalite olduğunu tabir ederek, “Bu topluluğun ortasından çıkan beşerler için verdiği kelamlar geçerlidir. Geçmişte de bu biçimdeydi, artık de bu biçimde. Geçen dönem kulübümüzün bana daveti kulübe dönmeme, gayret etmeme ve düşündüğümüz maksada varmamıza kıymetli bir kapı eşiği oldu. Düşündüğümüz maksada vardık. Fevkalade gurur verici bir gelişmeydi” diye konuştu.

“YOLA ÇIKIYORSANIZ, YOLA ÇIKTIĞINIZ BİREYLER VE MAKSAT ÇOK ÖNEMLİ”

Harika Lig’de uzun yıllar kalıcı olmak için ve futbolseverlere keyif vermek için yeni bir ekip oluşturduklarını lisana getiren Mustafa Denizli, “Başkanımız ve idaremiz kanılarımızı gerçekleştiren imzaları attırdılar. Tahminen ortada 1-2 transfer gerçekleşmedi, olmayabilir. İstediklerimiz büyük ölçüde gerçekleşti. Teşekkür ediyorum. Yola çıkıyorsanız, maksadınız var ise, yola çıktığınız bireyler ve gaye epey önemlidir” tabirlerini kullandı.

“BU TAKIMA GÜVENİYORUM”

Başarılı olmak için kadro halinde hareket etmenin kıymetine vurgu yapan deneyimli teknik adam, “Altay’ın başarılı olması için buradaki her insanın memnun olması lazım. Bu takım problemidir. Tek başına Mustafa Denizli’nin başaracağı bir iş değildir. Bu takıma güveniyorum . Yarın Altay topluluğu yeni bir heyecana başlayacak. Başlangıç kıymetli fakat bitirme fazlaca daha değerlidir. Grubumun hakeme, rakibi ve taraftara saygılı bir ekip olması lazım. Bunu amaçlıyoruz” halinde konuştu.