Ajax Beşiktaş maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Atletizm

Global Mod
Global Mod
Ajax Beşiktaş maçı bugün saat 19:45’te başlayacak, kuvvetli gayret Exxen’de canlı yayın ekranlara gelecek. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde C Kümesi’nde ikinci gayrette Beşiktaş Ajax karşısında turnuvadaki birinci puanını almak için alana çıkacak.

Beşiktaş’ın Şampiyonlar Ligi serüveni kümedeki ikinci çaba olan Ajax ile devam ediyor. Birinci maçta Borussia Dortmund’a 2-1 kaybeden Beşiktaş, eksiklere karşın Hollanda’dan puanla dönmek istiyor. Beşiktaş Ajax karşısına mevcut takımından 12 eksikle çıkacak.

BEŞİKTAŞ AJAX HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

Johan Cruyff Arena’da oynanacak Ajax Beşiktaş maçını Fransa Futbol Federasyonu’ndan Benoit Bastien yönetecek. Bugün 19.45’te başlayacak ve Exxen’den naklen yayınlanacak.

AJAX BEŞİKTAŞ OLASI BİRİNCİ 11

Ajax
: Pasveer, Mazraoui, Timber, Martinez, Blind, Gravenberch, Alvarez, Anthony, Berghuis, Tadic, Haller

Beşiktaş: Ersin, Roser, Serdar, N’Sakala, Rıdvan, Gökhan, Josef, Oğuzhan, Salih, Kenan, Batshuayi

BEŞİKTAŞ EKSİK TAKIM İLE HOLLANDA’DA

Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi C Kümesi ikinci maçında Ajax’a konuk olacak. Birinci maçında Borussia Dortmund’a meskeninde 2-1 mağlup olan Kartal’ın güç imtihanı 19.45’te başlayacak. Sakatlıklardan dolayı pek şanssız günler geçiren siyah-beyazlılar, Hollanda’ya tam 12 futbolcudan mahrum gitti.

Atiba, Vida, Teixeria, Mehmet Topal, Larin, Pjanic, Vida, Necip, Welinton, N’Koudou, Covid-19 müspet olan Montero ve Şampiyonlar Ligi listesine yazılmayan İnanç Yalçın bugün alanda yok. Birinci maçta deplasmanda Sporting Lizbon’u 5-1 yenen Ajax, ligde de farklı galibiyetler alıyor. Hollanda grubu, oynadığı son 4 maçta rakip fileleri tam 22 sefer havalandırdı.

“BATSHUAYİ’DEN ÇEKİNİYORUM”

UEFA Şampiyonlar Ligi C Kümesi 2’nci maçında Beşiktaş, deplasmanda Ajax’ın konuğu olacak. Hollanda takımında teknik yönetici Erik cilt Hag ve grubun deneyimli ismi Daley Blind müsabaka öncesinde basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Ağır bir fikstürden geçtiklerini vurgulayan deri Hag, “Bunu âlâ bir biçimde ayarlaman gerekiyor. Hepimiz idmanlarda ona göre hazırlanmalıyız. Her maçta elinizden geleni yapmanız gerekiyor. Hem futbolcu tıpkı vakitte antrenörler için bu önemli” diye konuştu. 51 yaşındaki teknik adam, Beşiktaş maçıyla ilgili olarak ise, “Şampiyonlar Liginde zayıf bir grup yok. Şampiyonlar Ligi maçları hiç bir vakit kolay değil. Sakatlıkları var ancak oyuncularına güveniyorlar. Biz de güveniyoruz” tabirlerini kullandı.

“ÇOK SAKATLARI VAR ANCAK KENDİLERİNE GÜVENİYORLAR”

Müsabakayı pahalandıran Erik cilt Hag “Beşiktaş şu an kümede zayıf bir ekip lakin Şampiyonlar Ligi maçları kolay değil. Çok sakatları var fakat kendilerine güveniyorlar. Biz de kendimize güveniyoruz natürel. Evet, ağır fikstürden ötürü maçlara daha farklı hazırlıklar oluyor. Daha farklı bir ayarlama gerekiyor. Tüm hepimiz idmanları fikstüre göre ağırlıyoruz. Her maça da %100 hazırlanıyoruz ve elimizden geleni yaparak hazırlanıyoruz. Maçlara hazırlık devri ve büyük maçlar yaparak aslında bir daha sonraki maça hazırlanıyoruz. Grubu da fakat bu türlü hazırlayabiliyoruz. Dönem başında çok formda olmayı bekleyemezsiniz. Her maçı yeterli geçirmeyi düşünürsünüz. Şu an daha uygun olacağımıza dair kendimize güveniyoruz. Rakipler kendi meskenlerinde daha açık oynuyor. Biz de daha fazla fırsat buluyoruz. Bizim alanımızda ise rakipler daha epeyce bekliyor. Ambiyans da olunca kazanmak için çok hırslı oluyoruz lakin artık kendi alanımızda da yeterli sonuçlar almalıyız” dedi.

”BU KELAMLAR GERÇEKÇİ DEĞİL”

Ligde 30 gol atıp 1 gol yemeleri hakkında gelen soruyu cevaplayan Erik deri Hag; “Kazanmak için grup kuruyoruz. Birinci 11’imi de bunun için seçiyorum. 4-5 hafta evvel kupa maçı vardı ve bizi epeyce eleştirmişlerdi. Artık bizi Şampiyonlar Ligi finaline layık görüyorlar. Çok büyük değişim var. Herkes bir şeyler söylüyor lakin biraz daha gerçekçi olmalıyız. Bence bu kelamlar gerçekçi değil. Bu kelamlar garip değil lakin her iki tarafa gerçek gidebilecek kelamlar bunlar…” açıklamasını yaptı.

Erik deri Hag, Beşiktaş’la ilgili olarak “Beşiktaş’ın fazlaca uygun futbolcuları var. Teknik olarak mükemmel futbolculara sahipler. Çok güzel futbol oynayabiliyorlar. Beşiktaş’ta çekindiğim tek futbolcu var Batshuayi, o da alanda olacak” biçiminde konuştu.

BLIND: “BEŞİKTAŞ’I KÜÇÜMSEMİYORUZ”

Daley Blind ise “Takım olarak uygun durumdayız. Her maça farklı hazırlanıyoruz. Birbirimizi daha epey güçlendiriyoruz. Biz yeterli oynarsak, Beşiktaş’ın bizi yenmesi güç olur. Fikstür epeyce ağır doğal ki. Haftada birkaç maç oynamak hoşuma gidiyor. Daha fazla maç yapabilmek keyifli. Hafta içi maç yapmayı, tüm hafta idman yapmaya yeğlerim. Şu ana kadar maçlarda ve idmanlarda hiç panik yapmadık. Çok idman yapamıyoruz lakin uygun bir yolda ilerliyoruz. İç alanda ve deplasmanda tıpkı biçimde oynamalıyız. niye dışarıda daha yeterli, içeride o kadar uygun olmadığımızı bilemiyorum. Ben şaşkın değilim Berghuis’in performansından ötürü. Birinci 11’de ve hayli sakin oynuyor. Oyunun her iki tarafında de düzgün. bu biçimde devam etmesi bizim için daha düzgün olacak. Genç oyuncularla fazlaca konuşuyor, sohbet ediyorum. Her dönem yeni oyuncular geliyor. Onlara yardım ediyorum. Onlara rol model olmaya çalışıyorum” sözlerini kullandı.

Deneyimli isim Daley Blind ayrıyeten “Beşiktaş’ın fazlaca oyuncusu var. Çok sakatları olup olmadığına bakmıyoruz ve Beşiktaş’ı da küçümsemiyoruz.” açıklamasını yaptı.