Ahmet Parıltı Çebi’den aşı tavsiyesi

Atletizm

Global Mod
Global Mod
Beşiktaş Lideri Ahmet Parıltı Çebi, Beşiktaş Mecmuası’nın ağustos sayısında topluluğa ve taraftara seslendi. Siyah-beyazlıların resmi sitesinden Çebi imzalı paylaşılan yazı şöyleki:

“Şampiyon futbol ekibimizin yeni dönemde giyeceği formaları, Beşiktaş’ın meskeni olan İstanbul Boğazı’nda harika bir tanıtım tertibi ile spor kamuoyuna tanıttık. Geçtiğimiz dönem farklı kaldığımız taraftarımıza armağan etmiştik şampiyonluklarımızı ve “Şampiyon Sensin” demiştik. Yeni dönem formalarımızı da erdemiyle, hakkıyla “Beşiktaş Sensin” diyerek tanıttık. İnancıyla, çalışma azmiyle, karakteriyle, sabrıyla Beşiktaş sizsiniz.

Şampiyonlar Ligi’nde, Muhteşem Lig’de ve Ziraat Türkiye Kupası’nda futbolcularımız bu formalarla alanda çaba ederken sizlerin de tribünde formalarınızı giyerek kadromuzu destekleyeceğinizi biliyorum. Sokakta, çarşıda, ofiste, vapurda, otobüste, dolmuşta yeni dönem formalarımızı giyerek gururla, başınız dik, alnınız açık dolaşın. İmkanı olan taraftarlarımızın yeni dönem formalarını kendilerine, evlatlarına, arkadaşına ikram etmesini rica ediyorum. bir daha imkanı olan taraftarlarımızdan yeni dönem formalarımızı imkanı olmayan taraftarlarımıza armağan edeceğini biliyorum. Ülkemizin ve dünyanın dört bir yanını bayraklarımızla donattınız ve daima birlikte “Türkiye Siyah Beyaz” dedik. Artık de formalarımızı giyerek tribünleri Siyah Beyaz renklerle donatma vakti. Bu vesileyle Covid-19 aşılarınızı yaptırarak sıhhatle ve ihtimamla tribünlerdeki yerlerinizi almanızı bekliyorum.

Yeni dönem için epeyce çalışarak daima bir arada Beşiktaşımızın başarılarıyla memnun olacağımız günler için yapılanmamızı sürdürüyoruz. Beşiktaş uğruna terinin son damlasına kadar çaba edecek atletlerimizle ekibimizi güçlendiriyoruz. Başarılı olacağına inanarak nazaranve getirdiğimiz ve desteklediğimiz Teknik Yöneticimiz Sergen Yalçın ile mukavelemizi yeniledik. Futbol Yatırımları San. ve Tic. A.Ş. Genel Müdürlüğü’ne Ceyhun Kazancı’yı getirdik. Liyakatı önceliğimiz yaparak işinin ehli profesyonellerle çalışma prensibimizi uygulamaya devam ediyoruz. Yeni dönemde Ceyhun Çıkarı’nın, Sergen Yalçın’ın ve futbol grubumuzun muvaffakiyetlerinin devamını diliyorum. Taraftarlarımızı armanın temsil edildiği her mecrada -her vakit olduğu gibi- takviyeye davet ediyorum.

Türk futbolunun finansal çıkmazının sebeplerinden bir tanesi de kulüplerin iradelerini menajerlerin inisiyatifine terk etmiş olmasıdır. Tıpkı futbolcuya talip olarak futbolcunun gerçek bedelinin üzerine çıkan ödemeler, kulüplerimizi finansal çıkmazların içine sokmuştur. Futbolcu transferlerinde kulüplerin birbirleriyle sağlıklı irtibat ve dayanışma içerisinde olması gerektiğini bir kere daha tabir etmek istiyorum.

Bildiğiniz üzere 2016 yılında hizmete açılan Vodafone Park’ın iskanını ve ruhsatını başkanlığını yaptığım idare heyetimizin çalışmaları ile aldığımızı ve inşaat devrinden kalan mali sorumluluğu yerine getirdiğimizi müjdelemek ve hatırlatmak isterim.

Bedelli Beşiktaşlılar! Kulübümüzün son yılına dair KPMG firması tarafınca yapılan özel maksatlı inceleme sonuçlarını, gerçekleştireceğimiz birinci Mali ve İdari Genel Konseyimizde kongre üyelerimizle paylaşmayı planlıyoruz.

Ağustos ayı içerisinde bir büyük zaferimizin yıl dönümünü milletçe kutlayacağız. 30 Ağustos Zafer Bayramımız vesilesiyle Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını rahmetle, minnetle ve hürmetle anıyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramınızı kutlarım.”