Ahmet Işık Çebi idaresi ibra edildi

Atletizm

Global Mod
Global Mod
Beşiktaş’ta Lider Ahmet Parıltı Çebi ve idaresi 2020 yılı için idari ve mali taraftan oy oldukcaluğu ile ibra edildi.

Beşiktaş Kulübü’nün 2020 Yılı Olağan İdari ve Mali Genel Konseyi, Akatlar Spor Salonu’nda gerçekleşti. Ahmet Işık Çebi ve idaresinin vazife olduğu 2020 yılı, genel heyet tarafınca idari ve mali açıdan ibra edildi.

Beşiktaş Kulübü’nün Akatlar Spor Salonu’nda gerçekleştirilen 2020 Yılı Olağan İdari ve Mali Genel Konseyi’nde 1 Ocak 2020-31 Aralık 2020 devrinin ibra oylaması gerçekleşti. Ahmet Işık Çebi ve İdaresinin bakılırsavde olduğu müddetin idari ve mali açıdan ibrası, genel şura üyelerine soruldu. Çebi ve İdaresi, oy oldukcaluğuyla idari ve mali açıdan ibra edildi.

AHMET PARILTI ÇEBİ’DEN FİKRET ORMAN’A SERT SÖZLER…

Beşiktaş Lideri Ahmet Işık Çebi, 2020 Yılı Olağan İdari ve Mali Genel Konsey Toplantısı’nda açıklamalar yaptı. Ahmet Parıltı Çebi’nin açıklamaları şöyle:

”Benim için tenkitlerin de değeri var. Olan tatsız hadiseyi de unutalım, geçelim. Burası Beşiktaş. Bu saatten daha sonra epeyce güç günler bizi bekliyor, her insanın birbirine sarılması gerekiyor. Tenkitler bitince dönüp sarılalım. KPMG raporunu bekledik. KPMG raporu niye geç çıkmış… Genel sekreterim dün deklare etti. İspat için, pandemiyi mi ortadan kaldıracaksınız? Zira niyet öteki. Bu rapor, Beşiktaş için bir mali – idari dönüm noktasıdır. İyi uğurlu olsun.”

”BEN SENDEN HELALLİK İSTEMİYORUM”

”Ben, çıkan rapordan kaçmıyorum ki. O raporda benle ilgili ne var ise ben çekeceğimi çekeceğim diyorum, yok diyorlar kulaklarını kapatıyorlar. Helallik vermeyecekmişim. Ya kardeşim, ben senden helallik istemiyorum ki. Senin bana teşekkür etmen lazım. Millet, ‘Fikret Orman paralar nerede’ derken seni aklayacak bir rapor çıkarmaya çalıştım, al bu raporu git savun kendini. Nedir korkun? Bu bir talihtir sizin için. Biz bunu yapıyoruz. Biz bunu yapmasak, yıllarce diyeceklerdi. Şayet haklıysan, buyur hallet. Rapor da senin. Ben kumpasçı değilim, ben kimsenin altını oymadım.

Fikret beyefendiye de buradan mesajım var: Kardeş, seninle benim aramda helallik bir husus yok. Helallik alacaksak, ben senden alacağım. Ancak Beşiktaş başkanlığı bittikten daha sonra. Bana neler yaptığını burada anlatmayacağım.”