Abdullah Avcı’dan Trabzonspor taraftarına çağrı! Son antrenmanda…

Atletizm

Global Mod
Global Mod
Trabzonspor Teknik Yöneticisi Abdullah Avcı, cuma günü düzenlenecek idmanın taraftarlara açık olacağını duyurarak, davette bulundu.

Spor Toto Muhteşem Lig’in 35. haftasında Trabzonspor, Antalyaspor’u konuk edecek. Alandan 1 puanla ayrılması halinde şampiyonluğunu ilan edecek olan bordo-mavililer de hazırlıklar sürüyor.

Teknik Yönetici Abdullah Avcı, cuma saat 16.30’da Medical Park Stadyumu’ndaki idmanın taraftarlara açık olacağını duyurarak dayanak davetinde bulundu. Avcı, “Sene başından itibaren, tribünlerde, dışarıda, bana, takıma ve kadroya yaptığınız dayanaktan dolayı teşekkür ediyorum. Bu vakte kadar savunmayı, atağı, daima birlikte yaptık. Ne istediysem, ne ileti verdiysem bunu yerine getirdiniz. Sizin de birlikte idmanı seyretme, birlikte olma talebiniz oldu. Sizin bu talebinize cuma akşamı 16.30’da Akyazı’da sizleri de orada görmeyi bekliyorum” dedi.

Teknik Direktörümüz Abdullah Avcı’dan mesaj var!

❝Cuma günü saat 16.30’da Medical Park Stadyumu’ndaki antrenmanımız tüm taraftarlarımıza açık! Haydi büyük maç öncesi son antrenmanda buluşalım!❞ #ŞAMP1
🏆
pic.twitter.com/i8zXO6JLfL

— Trabzonspor (@Trabzonspor) April 27, 2022