Abdullah Avcı: Son ana kadar tipi getirmeyi zorlamak istiyoruz

Atletizm

Global Mod
Global Mod
UEFA Konferans Ligi Play-Off rövanş maçında yarın deplasmanda AS Roma ile karşılaşacak olan Trabzonspor’da Teknik Yönetici Abdullah Avcı karşılaşmanın oynanacağı stadyumda basın toplantısı düzenledi.

Trabzonspor Teknik Yöneticisi Abdullah Avcı, 1 hafta evvel Roma ile ilgili olarak kentle ve grupla ilgili genel olarak niyetlerini dediğini belirterek, “Geçen hafta oynadığımız karşılaşmada ortasında oyunların istikrarlı olduğu savunmada, atakta birlikte hareket edildiği, vakit zaman bizim vakit zaman Roma’nın oyunu elimize aldığımız istikrarlı aslında bu ligin üzerinde bir karşılaşma, sonuna kadar konsantrasyonu yüksek iki ekibinde oyuncularının odaklandığı bilgilerin kazanıp yahut bilgilerin kaybettiği karşılaşmada biz mağlup olarak ayrıldık. İkinci maçta oynayacağız bu maçta Roma kadrosunun avantajı olabilir ancak oyunun ortasındaki anlarda ayrıntılarda belirleyici oluyor. Biz de bunu bilhassa yarınki karşılaşmada son ana kadar oyuna odaklı olarak oyunun ortasında neler yapabileceğimizi oyuncularımızla paylaştık. Sonuna kadar tipi getirmeyi zorlamak istiyoruz. Yarın birinci maç üzere oyunların istikrarlı olduğu, bu hoş kentte olmaktan son derece memnun olduğumuz ve keyifle ayrılacağımız bir akşam olur” tabirlerini kullandı.

“Deplasman golü kuralının kalkmasını destekliyorum”

Deplasman golü kuralı ile ilgili olarak ise Abdullah Avcı, “Ben de deplasman golü kuralının kalmasının gerçek olduğunu düşünüyorum. Ekiplerin kısa müddetlerde oynadığı karşılaşmalarda deplasman galibiyeti yahut gollerin eşitliği adeta avantajlı olmasının ortadan kalkmasının daha çekişmeli bir durum oluşturacağını daha rekabet oluşturacağını düşünüyorum. Onun için bu kuralı destekliyorum” diye konuştu.