Abdullah Avcı: Sandıklardaki tüm Trabzonspor bayrakları çıkartılsın

Atletizm

Global Mod
Global Mod
Trabzonspor’un Teknik Yöneticisi Abdullah Avcı, 3-1 kazandıkları Adana Demirspor maçı daha sonrası, Trabzonspor taraftarını Antalyaspor maçına davet etti.

Trabzonspor, deplasmanda karşılaştığı Adana Demirspor’u 3-1 mağlup etti. Karşılaşmanın akabinde Trabzonspor Teknik Yöneticisi Abdullah Avcı basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Abdullah Avcı, Adana Demirspor’u tebrik ederek, “Uzun bir ortadan daha sonra bu stadyuma birinci sefer geldim. Adana Demirspor, futbolculuk periyodunda karşılaştığım, kültürü ve tarihi olan bir kulüp. Saygıyı hak eden yeterli bir takıma sahip. Bugünkü atmosfer olağanüstüydü. Stat fazlaca hoş. Adana halkının bize gösterdiği sempati ve hürmetten dolayı teşekkür ediyorum. Biz maça çıkarken dışarıda 15 puan vardı ve biz bunun 4’üne taliptik. Şampiyon olmak için 4 puan lazımdı. Oynadığımız ekip ligin en düzgün gruplarından bir tanesi. Bir final maçı tadındaydı. Gerçek vakitte golleri bulunca oyun 2-0’a geldi ve 3. golü bulduk. Adana Demirspor hiç oyundan kopmadı. Bilhassa biz rakip geriye fikir rakibimizin üstümüze gelmesiyle ceza alanında aksiyon almamızı sağladık. Biz orada öndeki 2 oyuncumuzu kanattan merkez orta alana çektik. Sonunda bir final tadında bir maçı bitirdik. Dönem başlarken ‘İyi ki Trabzonspor var’ dedirttirmek istemiştim. Bugün bu beni son derece memnun ediyor” diye konuştu.

“1 PUANA GEREKSİNİMİMİZ VAR”

34 hafta boyunca oyun standartlarında hayli iniş ve çıkış yaşamadıklarını aktaran Avcı, “Son 3 hafta birliktelikler yaşadık. Bunlar fazlaca olağan şeyler. Zira ligimizin kalitesi, oyuncu ve oyun kalitesi yükselmeye başlamıştır. Bugün itibariyle şampiyon olabilmek için 1 puana gereksinimimiz var. Çok kıymetli bir finali kazandık. bu biçimde maçları oynamak kolay değildir. Vakit daraldıkça oyuncunun gerginlikleri de artabiliyor. Onun için yakaladığımız ivme hayli güzel” sözlerini kullandı.

“HERKESİN STATTA OLMASINI İSTİYORUM”

Tüm Trabzonspor taraftarlarını gelecek hafta oynayacakları Antalyaspor maçına davet eden Abdullah Avcı, “Hafta sonu itibariyle bu şöleni dünyanın her tarafındaki Trabzonspor taraftarına armağan ediyorum. Hafta sonu sandıklardaki eski, yeni bütün Trabzonspor bayraklarını çıkartarak statta olmalarını istiyorum. Umarım, Antalyaspor maçını da kazanarak şampiyonluğa ulaşırız ve öteki kupaya odaklanırız. Güzel bir gruba, uygun bir futbol kentinde oynadık. Onlara da Avrupa kupalarında muvaffakiyetler diliyorum” diye konuştu.

“ANTALYASPOR MAÇINA İKİ TÜRLÜ…”

Antalyaspor Teknik Yöneticisi Nuri Şahin’in oyun sistemi üzerine gelen bir soruya ise Avcı, “Nuri hoca benim oyuncumdu. Çok kıymetli işler yapıyor. 3’lü oynayan kadrolara öbür maçlarda kazandık. Nuri hoca son haftalarda 3’lüden 4’lüye döndü, bakacağız. Her iki türlü de maça hazırlanacağız. Bizim için taraftarımızın önünde coşkunun, hissin, aklın, kalbin, teknik ve taktiğin olduğu bir karşılaşmaya çıkacağız” açıklamasını yaptı.