Abdullah Avcı: Ben mükemmeliyetçiyim, PlayStation üzere istiyorum

Atletizm

Global Mod
Global Mod
Yeni Malatyaspor’u 5-1 yendikleri maçı pahalandıran Abdullah Avcı, “Skor düzgün. Oyunun belirli kısımları yeterli. Rakip dediğim üzere geçen seniçin son üç dört maçtır üçlüye geçti. Olağan ki; hazırlık devrimiz yeterli geçti. Kaliteli oyuncu kümesine sahibiz. Bugün oyunda topa sahip olma, tertip, atak geliştirme, oyunun başında skoru eline alma hoş ve şahane şeyler. Bunun yalnızca atak kısmı değil savunma kısmı de var. Atakta nasıl iştahlıysak savunma da da uygun olmalıyız” dedi.

“Zemin dışarıdan uygun görünüyor lakin sıkıntılı” diyen Avcı, “Oyuncularım vakit zaman bundan dolayı pas yanlışı yaptılar” tabirini kullandı.

“Sezon başı, sıcaklar epey fazla” diyen Abdullah Avcı, “Oyuncuların idman bilgilerine göre talih veriyoruz. Artık önümüzdeki bir Roma maçı var. Pazar günü Sivasspor ile oynayacağız. Daha dinamık, daha topa sahip olan, ekip savunması düzgün olan bir grup olmak istiyoruz. Trabzonsporlular bugün memnundur. Onları daha keyifli etmek için çalışıyoruz. Onların bize verdiği güç ve dayanak hayli önemli” açıklamasını yaptı.

Döneme 5 golle başlamalarıyla ilgili olarak da Avcı, “Oyuncu profili değişti. Yeni gelip bir idman yapan Corneliius da gol atabilirdi. Takımla bir arada taktiksel çalışmalarımız var. Ben mükemmeliyetçiyim, o denli yinelarımız oldu ki PlayStation üzere istiyorum ve bu beni yoruyor, oyuncuyu da yorabilir. Biz yanlışları minimuma düşüreceğiz. Savunma ve hamle bir anda değişmiyor, magnetlerle oynanan bir oyun değil bu. Sabır gerekiyor” diyerek kelamlarını tamamladı.